Tänään treffattiin Jannan ja Nessa-beussin kanssa ja käveltiin lähikentälle vähän treenailemaan. Nala oli hihnassa melko äksynä Nessalle, mutta käveli kuitenkin nätisti eikä juuri yrittänytkään mennä Nessan luokse. Kentällä otin Nalan kanssa ruutua, luoksetuloa ja seuraamista.

Ruutu: Otin melko pitkästä matkasta (ehkä vähän vajaa 20m. ) Nala merkkasi ruudun hyvin ja lähti hyvin kohti ruutua, mutta koukkasi sitten sisälle takakautta. Kutsuin uudestaan luokse ja lähetin vähän lähempää. Lähti taas hyvin, mutta nyt menikin sivusta, ääh. Kolmannella kerralla meni sit suoraan edestä. Otin sit vielä pidemmästä matkasta kerran siten, että pallo oli ruudussa. Sen meni suoraan ja vauhdilla. Harjoiteltiin sitten vielä ruudussa maahanmenoa siten, että jätin Nalan seisomaan ruutuun ja käskin kauempaa maahan. Nämä ihan ok läheltä. Kaukaa ei vielä oikein mene tai menee tosi hitaasti.

Luoksetulo: Ekan otin pysäytyksellä. Pysähtyi, mutta hiipi. Kävin palauttamassa pysäytyskohtaan. Toisella kerrallla heitin pallon ja lopuksi otin vielä yhden läpijuoksun ja palkkasin sen vauhdista.

Tässä vaiheessa Nala alkoi olla jo aika väsynyt kun oli niin kuuma. Otettiiin kuitenkin vielä vähän seuraamista ja paikallaan kontaktiharjoitusta siten, että Nessa oli lähellä. Seuraamisessa hinkkasin käännöksiä, jotka edelleen surkeita ja välillä palkkailin myös pelkistä hyvistä liikkeillelähdöistä. Näitä pitäisi muistaa aina tehdä kun Nalalta tippuu niin helposti kontakti parin ensimmäisen askeleen ajaksi.

Kotiinpäin tullessa laskettiin vielä koirat irti ja vähän oli jo yritystä leikkiinkin. Nessa olisi kyllä riehunut enemmänkin , mutta Nalaa ei juuri huvittanut.

Tässä vielä Nalasta noutokuva, joka otettu kyllä jo joskus keväällä.