Eilen kävin Nalan katsomassa epävirallisia agilitykisoja tai siis lähinnä häiriötreeniä tekemässä. Otin kentän laidalla pieniä pätkiä seuraamista ja paikalla kontaktiharjoituksia. Seuraaminen oli oikein kivaa. Alkuun Nala ei huomannut radalla juoksevia koiria, kun radan välissä oli sininen verkkoaita. Koirat huomattuaan Nala sekosi ihan täysin, veti, haukkui ja uikutti kentällä päin.. Olisi niin halunnut päästä sinne juoksemaan.

Käytiin vielä läheiselle kentällä ottamassa ohjatun suuntia (oikeaa), luoksetulo ja paikallaolo. Ohjattua otettiin tennispallon kanssa. Hienosti Nala tajusi homman vaikkei olla tätä aikoihin tehty. Siirsin palloa jonkin verran jo taaksepäin ja omakin etäisyys merkistä oli joitakin metrejä. Kun aikaisemmin olen ollut ihan merkin edessä ja makupalalautaset/pallot melkolailla merkin linjassa. Luoksetulon otin pysäytyksellä. Pysähtyi ihan ok, palkkasin siitä suoraan pallolla. Lopuksi otin vielä paikallaolon (vajaa 3min.). Olin noi 20metrin päässä näkyvillä kun kentällä ei oikein ollut mitään minne olisi piiloon päässyt. Pari minuuttia seisoin vaan paikallaan ja loppuajan juoksentelin ympäriinsä/tein haarahyppyjä ja muuta häiriöö (onneksi ei ollut ohikulkijoita, olisi niillä ollut taas ihmettelemistä). Tämä ei Nalaa kiinnostanut vaan pysyi nätisti paikallaan.

Kotiin tultuamme Nala sai jäädä kotia ja Iekku pääsi kerrankin yksin kunnon lenkille. Olipa Eetu tyytyväinen kun sai kulkea ilman Nalaa.