Paikallaolo jäi väliin kun luulin, että treenit alkavat vasta puolelta. Liikkeinä otettiin tunnari ja luoksetulo.

Tunnari: Kapuloita oli taas reilusti enemmän kuin koemäärä ja ne olivat taas läjässä. Nala nuuski tarkasti,mutta hamusi suuhun useampaa kapulaa ja nostikin väärän. Toi kuitenkin lopulta oman. Otettiin sama uudestaan ja taas hamusi suullaan turhan paljon, toi kuitenkin hyvin oman. Lopuksi tehtiin sellainen harjoitus, että kapulat olivat jonossa (oma tokavika) ja toin Nalan hihnassa lähelle ja annoin käskyn. Tämän teki hienosti! N. piti jopa kapulaa nätisti, ei yhtään hampaan jälkiä, jee.

Muut sanoivat, että N. käyttää hyvin nenäänsä, mutta ottaa helposti painetta minusta, joka tuo sitten epävarmuutta, mikä näkyy väärien nykimisenä ja kapulan puremisena.

Luoksetulo: Eka käsimerkillä. Ei ollut kovin terävä pysähdys, mutta palkkasin kuitenkin siitä. Toka siten, että heitin pallon suoraan. Saatin vinkkiä, etttä pysäytyksen voisi opettaa kiertämisen avulla, joten aletaan harjoittelemaan sitä nyt niin. Kentällä kokeiltiin jo sitä ja Nalahan pätevänä tarjosi kartion kiertämistä melko heti aivan itse. Tällä tavoin saadaan merkkikin siinä sivussa. Ainut vaan, että haukkuminen tuli taas tässä helposti esille 

Lopuksi otin vielä itsekseni lyhyen paikallamakuun ja vähän kaukoja samalla kun muita koiria touhusi kentällä. Kaukoissa matka oli n. 7m, N. nousi hyvin ekalla käskyllä, mutta ennakoi taas maahanmenoa. Täytynee nyt ottaa tosissaan tuo kesto tehokuurille.