Paikallaolo: Otettiin kehään tulo kisamaisesti ja samalla katsottiin juoksut. Ei ongelmia. Riviin mennessä N. yritti vähän päristä viereiselle nartulle. Osa otti ekana paikalla istumisen, mutta minä otin kaksi paikkamakuuta. Eka paikallaolo (2min piilossa) oltiin reunapaikalla, välimatka oli yli 3m. Meni ihan ok. Toka paikallaolo (4min. piilossa) oltiin keskellä, välimatka taas yli 3m. Otettiin evl-käskytyksellä. Meni maahan viereisen käskyllä. Otin uudestaan ylös ja käskin maahan vasta sitten kun liikkuri oli käynyt käskyttää muut eka ja tuli sit uudestaan meidän kohdalle. Kerran kävin välissä palkkaamassa ja kerran komentamassa/laittamassa parempaan asentoon kun N. oli kääntynyt ihan mutkalle. Pysyi kuitenkin maassa koko ajan. Palkkasin alas ja vapautin siitä suoraan. Muina liikeinä otetiin metallinouto,seuraaminen ja ruutu.

Metallinouto: Nala meni jo kapulan nähtyään normaalia matalammaksi perusasentoon. Ekalla käsky-sanalla meinasikin jo lähteä, nytkähti eteenpäin ja painui vielä matalammaksi. Otin parempaan perusasentoon ja palkkailin sit vaan siitä, että pysyi sivulla liikkurin huudellessa käskyä. Lopulta laskin hakemaankin. Itse nouto oli hieno. Nala ei kyllä ole ikinä metallia vierastanutkaan, toisin kun Eetu. 

Seuraaminen: Käskytettynä kaavio. Lähtöpaikka oli ruutua päin. Nala merkkas ruudun aika vahvasti ja olis pitänyt vaihtaa paikkaa kun oli niin vahvasti sinnepäin menossa. Seuraaminen olikin sitten kauheaa kun kyttäsi vaan ruutua, kontaktista ei tietoakaan. Huomautin tästä ja käännyttiin toiseen suuntaan. Sitten aloitti jo ihan hyvin kunnes bongas luoksetulon merkit ja alkoi kyttäämään niitä  . Aloitettiin taas uudestaan eri kohdasta ja sit seuraaminen olikin ihan hyvää. Välillä kyllä painoi jalkaan aika paljon. Ei enää kyttäillyt merkkejä vaikka mentiinkin taas ihan läheltä niitä. Pitäis harjoitella useammin siten, että kentällä on paljon merkkejä.    

Ruutu: Kerran vaan siten, että pysäytin ruutuun ja Päivi heitti pallon sit lähempää Nalalle. Matka oli jotain 20m. Meni suoraan ja vauhdilla tyhjään ruutuun.

Lopuksi otin vielä itsekseni kaukoja, merkkiä (kiertämistä) ja yhden luoksetulon. Kakeja noin 8 metristä. Palkkasin välillä suoraan ekasta istumisesta ja välillä kävelin Nalan luokse palkkaamaan siitä kun malttoi istua pitkään. Myös maahanmenoja välillä. Merkkiä meni ihan hyvin, ei edes juuri haukkunut. Nalalla taitaa tuo haukkuminen olla aina vähän sellaista epävarmuutta, kun ei tajua mitä pitää tehdä niin alkaa sit räksyttää. Ennen haukkui myös usein ruutua ja hyppyä. Nyt kun saanut niihin varmuutta niin haukkumista enää vaaan harvoin. Luoksetulo vielä siten, että palkkasin suoraan vauhdista.