Tänään käytiin Jonin kanssa pikaiseen pihalla ottamassa tunnari Nalalle. Vääriä kapuloita oli melko paljon (en tajunnut laskea, mutta yli 10), matka oli normaalia lyhyempi, ehkä 6-7m. Kapulat eivät olleet missään järjestyksessä vaan isossa "läjässä". Oma oli melko keskellä. Nala lähti hyvin ja nuuski pitkään kaikki läpi ja nappasi sitten väärän . Oli ilmeisesti kuitenkin itsekin epäuskoinen siitä koska jäi väärän kapulan kanssa läjän luokse ja katsoi vaan minua. Hetken aikaa mietittyään tiputti sitten väärän ja alkoi etsiä uudestaan. Melko heti löysikin sitten oman ja toi sen. Palkkasin tästä kun toi kuitenkin oman. Myöhemmin aloin kuitenkin miettimään, että pitäiskö tämmöisessä tilanteessa palkata vai ei? En ottanut sitten koko liikettä enää uudelleen vaan kävin piilottamassa heinikkoon yksittäisen kapulan. Sen Nala etsi ja löysi hyvin. 

Tunnari jäi kuitenkin painamaan mieltä sen verran, että pyysin sisällä Jonia viemään kapulat uudestaan ja otettiin se uudestaan. Vääriä kapuloita oli nyt 10. Nyt ei ollut mitään ongelmia vaan N. etsi ja löysi hyvin  ja oli itsekin varmanoloinen kapulasta kun palauttikin sen nopeasti.   

Jonkin verranhan N. pureskelee aina kapulaa, joten sitä pitää harjoitella vielä erikseeenkin. Pitänee ottaa tunnari taas tiistain treeneissä jos saataisiiin siihen jotain vinkkejä muilta...