Nalan kanssa otin eilen seuraamista, ruutua, merkkiä, kaket, liik. seis ja paikallamakuu. 

Seuuraminen: Harjoittelin lähinnä liikkeellelähtöjä ja askeleita sivuille ja taakse. Intoa oli sopivasti, muut meni hyvin, paitsi taaksepäin askeleet tökki välillä, Nala poikitti niissä helposti sivulle. Muutaman kerran N. taisi haukahtaakin niissä.

Ruutu: Matka ehkä n. 20 m. Pari kertaa oli paikka vähän hakusessa kun alustaa ei ollut. Pari kerran jälkeen paikkakin löytyi kuitenkin hyvin. Osan palkkasin pelkästä stopista ja osan maahanmenosta. Yhden kerran otin liikkeen loppuun asti. Tätä ollaan tehty tosin vähän, mutta ei taida olla Nalalle kovin vaikea juttu, kun tottelee sivu-käskyä niin hyvin, että on ihan sama missä kävelen niin tulee nopeasti oikeaan paikkaan. Pari kertaa otin myös merkiltä ruutuun lähetyksen sitten, että olin itse tavallaan koiran ja ruudun välissä sivulla. Nämä N. teki hyvin. Lopuks otin myös pari merkille lähetystä. Meni hyvin, mutta stoppi oli vähän turhan hidas.

Liik. seis.: Pysähtyi ja pysyi hyvin. Palkkasin seisomisesta.

Kaket: matka n. 7m. Teki vaihdot hyvin, yhden maahanmenon ennakoi. Pitää muistaa harjoitella tuota viivettä vain lisää.

Paikallamakuu: reilu 2m piilossa. Joni oli vahtimassa. Jätin Nalalle makupalalautasen eteen, kun oon yrittänyt sitä, että malttaisi pitää pään maassa koko ajan niin makupalalautasen kanssa keskittyy ehkä paremmin.

Lucan kanssa perusasentoja, kapulan pitoa, ruutua, luoksetulo ja paikallaistumista.

Perusasennot: Luca ei tajuu näitä vieläkään yhtään vaan tarttee edellee käsiavun. Kontaktin osaa kyllä pitää sivulla hienosti.

Kapulan pito: Otin nalan kapulalla mikä on hiukan isompi kuin millä ollaan harjoiteltu. Pito sujui hyvin ja piti myös kävellessä nätisti. Maastanostoon ei keskittyminen kentällä riittänyt.

Ruutu: Vietiin lelu lucan kanssa yhdessä ruutuun. Juoksi hyvälllä vauhdilla ja suoraan.

Paikallaistuminen: tai siis lähinnä luoksetulon jättö. Ekaksi ei maltanut istua yhtään, palkkailin sit ihan lyhyeltä ja lopuksi saatiin onnistumaan myös vähän pidemmältä matkalta.

Luoksetulo: joni piti Lucaa kiinni ja otettiin siitä vauhtiluoksetulo.