Sunnuntainan käytiin tokoilee Nalan ja Lucan kanssa kuopiohallin kentällä. Nala teki ruutua, seuraaamista, kaukoja ja paikallamakuuta.

Ruutu: Lähetin n. 20 metristä. Meni hyvin vaikka alustaa ei ollut. Pari kertaa palkkasin pelkästä pysähtymisestä ja sit otin lähempää myös maahan asti. Pari kertaa alkoi räksyttämään ja tarjosi merkkiä. Otin sit oikeaa paikkaakin vielä ihan läheltä.

Seuraaminen: intoa oli kovasti. Pikkusen painoi, muttta muuten hyvä. Käännökset oli hienot, eikä näppimistä ollut.

avo kaket: matka n. 7m. Teki hyvin. Vähän meinasi ennakoida ja palkkasinkin sitten asennossa pysymisestä. 

Paikallaolo n. 3min. piilossa. Pysyi hyvin. Pää ei pysynyt maassa koko aikaa vaan oli nostanut välillä. Tein myös yhden lyhyen makuun tai oikeastaan pelkän jätön, että kävelin vaan piiloon ja heti kun laski pään maahan niin palasin takaisin.

Luca teki ruutua, pari vauhtiluoksetuloa, perusasento/seuraamista ja maahanmenoja. 

Ruutu: n. 15 metristä siten,että vietiin eka yhdessä lelu ruutuun. Hienosti pinkoi ihan suoraan ruutuun. Pari kertaa otettiin näin ja sit siten, että joni nappasi lelun pois siten että luca joutui mennemään tyhjään ruutuun. Hienosti sujui tämäkin. Lopuksi vielä kerran lelun kanssa. 

Maahanmenot oli nopeita ja hienoja.

Maanantaina tokoteltiin Nalan kanssa omissa hallitreeneissä. Aloitettiin paikallaoloilla, jonne mentiin kisamaisesti (myös juoksut katsottiin). Eka oli 2 min istuminen, jonka otin kyllä makuuna. N. pysyi hyvin. Sitten tehtiin vielä paikallamakuu 4min. evl-käskytyksellä. Maahanmeno melko hidas. Pysyi hyvin. Kerran oli meinannut nuuskia maata. Perusasentoon tarvitsi kaksi käskyä. 

Muina liikkeinä otettiin otettiin tunnari ja avohyppy.

Tunnari: Aloitin tällä kun ajattelin, että nala olisi rauhalllisempi kun ei ole vielä ennättänyt ottaa kierroksia, mutta ei tainnutkaan olla hyvä idea. Alku meni hyvin, mutta vauhtia kapuloille oli aivan liikaa. Oma löytyi, mutta sitä ennen nyki montaa muutakin. Otettiin sit uudestaan ilman alkutoimia ja siten että matka oli lyhyt ja seuruutin nalan kapuloille. Ryysi silti muitakin kapuloita. Oma löytyi edelleen. Kolmas kerta otettiin vielä siten, että seuruutin nalaa kauempana että ei nähnyt kapuloiden vientiä ja menimme sitten taas yhdessä kapuloille. Nyt N. nappasikin ekana väärän . Pyysin sitten uudestaan etsimään niin omakin löytyi. Pitää yritttää saada sitä nyt rauhoittumaan noille kapuloille, että malttaisi nuuskia kunnolla.

Hyppy: hinkattiin  istumista ja lopun perusasentoa. Yritettiin myös korjata sitä kun N. hyppää usein aivan oikeaan reunaan josta tulee sitten helposti ohi esteestä.

Kyllä on toko vaikeaa. Silloin  kun on koiralla kunnolla motivaatiota ja intoa tehdä niin sitten tarkkuus häviää....