Tänään käytiin tokoilemassa Nalan kanssa Pieksämäellä avoimessaluokassa. Tuomarina oli Tommi Varis. Tulokseksi tuli 3-tulos.

Paikallamakuu 0: Itse jännitin ihan sairaasti ja liekkö tarttui koiraan vai mikälie epävarmuus iski. Ei ehditty kuin kehänauhan viereen kun Nala hiipi matalana, häntä melkein koipien välissä minun luokse. Ärsyttää kun on taas viime kuukaudet treeneissä pysynyt hienosti.

Seuraaaminen 9: Tuomari kehui, että N. piti paikkansa koko ajan hienosti. Kontakti oli myös mainio. Yksi piste kuitenkin käännöksistä, missä vähän loikkasi aina.

Liikkeestä maahanmeno 8: Seuraaminen ja maahameno hyvät, ennakoi perusasennon. 

Luoksetulo 5: Näytti, että pysähtyy terävästi, mutta lähtikin sitten hiipimään ja hiipi melko pitkän matkan. Pikkusen ennkoi vielä loppuluoksetuloakin.

Liikkeestä seisominen 7: Seuraus ja pysähdys hyvin, mutta N.kääntyi sitten poikittain kun olin takana kävelemässä ja ennakoi perusasennonkin.

Nouto 10: Jee, N. ei varastanut. Minusta N.  vähän pyöräytti kapulaa suussaan, mutta ilmeisesti tuomari ei tätä huomannut. 

Kauko-ohjaus 7: Tässä taas ihan ihme kämmejä. Ekaks jouduin antamaan kaksi maahanmenokäskyä ja sitten ekan istumisen Nala nousi seisomaan ja jouduin antamaan siihenkin toisen käskyn. Lopun tekikin sitten hyvin.

Hyppy 9,5: Melkein meni nollalle kun siirryin ennen liikkeen aloitusta vielä vähän lähemmäksi estettä niin nala meinasi lähtetä hyppäämään, mutta sain onneksi karjastua viime hetkellä takaisin. Itse liikkeen tekikin sitten hyvin. Olisiko puolikas lähtenyt vähän vinosta perusasennosta?

Kokonaisvaikutus 8: Kuulema oikein kivaa työskentelyä itse liikkeissä. Miinusta siitä kun itse otin parissa kohtaa koiraa pannasta kiinni (noudon jälkeen kun meinasi mennä liikkurilta hakemaan kapulan uudestaan ja ennen hyppyä kun pelkäsin, että varastaa sen). Malttia pitäisi myös saada kuulema lisää vielä molemmille.

Pisteet siis 131, sija 8/12. Kaikki osallistujat saivat tuloksen, mutta ykköstuloksia tuli vain neljä.

Nalan pitäisi aloittaa juoksut lähiaikoina , joten pitää katsoa mennäänkö enää tänä vuonna kokeilemaan uudestaan vai meneekö ensi vuoteen. 

Muuta ihmeellistä meidän elämään ei kuulukaan. Luca kävi viime sunnuntaina mätsärissä siilinjärvellä. Saatiin punainen nauha, mutta ei sitten pärjätty enää punaisten kehässä.