Tänään tokoiltiin Nalan kanssa Pieksämäellä. Tuomarina oli Mauri Pekkarinen. Jännitin viimeeseen asti, että päästäänkö edes koko kokeeseen kun Nala on näyttänyt torstaista asti melko vahvoja merkkejä siitä, että aloittaa juoksut hetkenä minä hyvänsä. Ei kuitenkaan sitten vielä aloittanutkaan.

Paikallamakuu 8: Jippii, ei lähtenyt minun perään. Olisi mennyt oikeasti nollille kun annoin kolme maahan-käskyä, mutta ilmeisesti tuomari ei kuullut kuin kaksi. Nala oli alussa ihan ulalla ja katseli vain maisemia. Makasi ihan ok, vaikka rivistä poistuikin yksi koira kesken kaiken.

Seuraaaminen 8,5: Alku taas ihan kuutamolla ekaan käännökseen asti. Sitten heräsi ja loppu menikin hyvin.

Liikkeestä maahanmeno 0: Seuraaminen huonoa. Jäi seisomaan ekan käskyn jälkeen, annoin toisen käskyn ja varmisti vielä olan yli katsomalla. Loppu ok.

Luoksetulo 9: Jee, Nala on vihdoin oppinut tämän! Perusasento kai vähän vino.

Liikkeestä seisominen 9: Seuraaminen melko huonoa, seisominen hyvin. Ennakoi perusasennon.

Nouto 10: Nala puri vähän kapulaa, mutta ilmeisesti tuomari ei tätä nähnyt.

Kauko-ohjaus 10: Hienosti malttoi, vaikka vaihtojen välit tuntui tosi pitkiltä.

Hyppy 9: Perusasento jälleen vino. Pitäisi ehkä paneutua näihin kun kaikista liikkeistä lähtee pisteitä perusasentojen takia.

Kokonaisvaikutus 9

Yht. 163pistettä. Sija 4/11

Nala oli aika löysän oloinen koko kokeen ajan, mutta onneksi pisteet riitti kuitenkin ykköseen. Toivon mukaan juoksut alkaisivat nyt niin päästäisiiin taas tammikuussa kokeeseen.