Eilen olin taas vaihteeks Lucan kanssa Kpsh:n järjestämässä mätsärissä. Pikkupentuja oli jotain 24. Luca oli numerolla 22.  Luca seisoi ihan hyvin, paitsi hampaita katsottaessa muksahti taas makaamaan. Pitää alkaa nyt oikeasti harjoittelemaan tota hampaiden katsomista, jotta osaa sit tammikuussa olla asiallisesti. Juokseminen meni ihan ok. Tuomari sanoi, että Luca on kompaktin näköinen paketti. Hyvin kehittynyt, mutta kuitenkin vielä pentumainen. Vahva luusto. Punaisten kehässä sijoittui sitten neljä koiraa, emmekä me kuulunut niihin. Seisominen ei enää siinä kehässä mennyt niin hyvin vaan Luca meinasi istua useampaan kertaan. Mahdollisesti mennään vielä yhteen mätsäriin tammikuussa ennen pentunäyttelyä. 

Tänään käytiin sit tokoilee Kuopiohallin kentällä Nalan ja Lucan kanssa. Nalan kanssa otin seuraamista, luoksetuloa, ruutua, jäävät, kaket ja paikallamakuun. Luca otti seuraamista/perusasentoa, ruutua ja luoksetuloa.

Nala teki eka. 

Seuraaminen: käännöksiä, liikkellelähtöjä ja juoksua. Kaikki hyvin. Intoa oli taas ihan riittävästi.

Jäävät: Teki sekä seisomisen että maahanmenon nopeasti, mutta meinasi taas kääntyä kun olin takana kävelemässä. Hinkkasin sit vaan sitä pysymistä.

Luoksetulo: Eka palkkasin stopista. Pysähtyi sen hyvin. Sit kävin palkkaa yhden paikallaistumisen ja sit otin vielä läpijuoksun.

Ruutu: Osa täydessä matkasta ja osa lähempää. Helposti meinaa sotkea ilmeisesti merkkiin kun kiertää välillä vasemman tolpan kautta sisälle aivan kuin olisi merkkiä tekemässä. Otin pari helppoa lähetystä siten, että pallo oli ruudussa. 

Kaket: Joni häiriköi vieressä/takana. Nala ei välittänyt siitä vaan teki vaihdot nopeasti.

Paikallamakuu: 3min. piilossa. Ei ongelmia. Otin sit vielä pari jättöä, jossa kävin vaan nopsaan piilossa. Nämäkin hyvin.  

Lucan kanssa ruutua entiseen malliin lelun kanssa. Yksi ruutu tehtiin siten, että joni nappasi lelun sieltä pois joten luca joutui juoksemaan tyhjään ruutuun, jolloin joni sit heitti rätin sille. Luca meni hienosti hyvällä vauhdilla. Matka oli jotain 15-20m. Lucan kanssa myös paikallaistumista ja siitä yksi luoksetulo ja sit vielä yksi vauhtiluoksetulo kun joni piti kiinni.