Tänään tokoiltiin taas Nalan kanssa Pieksämäellä kovassa pakkasessa. Koe meni erittäin huonosti, mutta ykköstulos tuli silti. 

Paikallamakuu: 8 Sama homma kun viime kokeessakin eli meni maahan vasta tokalla käskyllä. Tyhmä itse kun en avannut suutani kun LO kysyi onko valmista, kun koira katseli jo tässä vaiheessa tyhjää. Muuten pysyi hyvin, vaikka kehästä poistuikin kesken kaiken yksi koira, joka meni joko Nalan edestä tai takaa kun Nala oli ihan reunapaikalla porttipäädyssä.

Seuraaminen: 8 Ihan kauheaa. Ei oikeasti edes kasin arvoista. Nala oli taas alkuun niiin kuutamolla, jätätti ja kontakti oli surkea. Otti myös sivusuunnassa vähän väljyyttä. Loppuun parani taas.

Liikkestä maahanmeno: 9 Seuraaminen taas huonoa. Maahanmeno ok.

Luoksetulo: 5  Tuli taas läpijuoksuna, arg Just kun kehuin kun Nala on viime aikoina tehnyt tämän niin hyvin.

Liikkestä seisominen: 8 En muista mistä pisteet lähti. Olisiko seuraaminen ollut huonoa tai ennakoinut perusasennon?

Noutaminen: 8,5 N. mälläs yllättäen kapulaa. Tartteis vissiin tehdä tollekin jotakin...

Kauko-ohjaus: 10 No jotakin sentään osataan. Näitä kyllä tulee varmaan kaikista eniten harjoiteltuakin kun kakeja voi tehdä helposti kotosalla.

Estehyppy: 9 Perusasento taas äärettömän vino, muuten hyvä. 

Kokonaisvaikutus: 8

Pisteet siis 162, sija 4/11. Ykköstuloksia taisi tulla viisi kappaletta. Voiton vei superpisteillä Nalan Elke-iskän omistaja Heli Falco-koirallaan. Onnea Helille!

En tiedä miksi Nala oli taas niin alavireinen koko kokeen ajan kun ei se treeneissä ole tuollainen. Ärsyttää... Viimeistä ykköstä mennään kokeilemaan ehkä ensi kuussa tai sitten vasta huhti-tokokuussa.