Tänään kävin tekemässä Nalan kanssa pikaiset tokotreenit Pohjantien koulun parkkisella samalla kun Joni otti autosta myyntikuvat.  Otettiin ruutua, seuraamista, liik. maahan, luoksetuloa ja kaket.

Ruutu: eka lähetys siten, että ruudussa oli pallo, jonka olin vienyt aikaisemmin joten nala ei ollut sitä nähnyt. Meni hyvin myös tyhjään ruutuun. Lähetin kahesta eri suunnasta. Pysähdykset ja maahanmenot sujuivat myös hyvin. Yhden kerran kutsuin sivulle asti ja N. tuli siihen  hyvällä vauhdilla.

Seuraaminen: Käännöksiä, suoraa ja vähän juoksua. Kontakti ja paikka olivat mainiot ja mikä parasta niin koira oli suora. Maanantain treeneissä kun poikitti melkolailla.

Liikkestä maahanmeno: ei ongelmia.

Luoksetulo: Pysähtyi ihan ok, vapautin siitä takapalkalle. Pysähdykset ei vieläkään ole mitään supernopeita, mutta nyt Nala on kyllä taas joka kerta pysähtynyt. Tulee myös aina ihan ok laukalla vaikka olenkin pysäytellyt melko paljon. 

Kauko-ohjaus: tehtiin muistin virkistykseksi avoimen kaket kun ollaan nyt hinkattu paljon voi-kaukoja. Ei liikkunut yhtään eteen, yhteen istumiseen jouduin antamaan kaksi käskyä kun kääntyi taaksepäin katsomaan Joni  touhuja.

Joni räpsi myös muutamia kuvia: 

 

Illalla käytiin vielä Lucan kanssa agilityharkoissa. Tehtiin takaakirtoja sekä kaheksikkoa yhdellä esteellä. Luca teki tehtävät hyvin. Ne kerrat mitkä epäonnistui niin meni minun kämmäilyjen piikkiin. Harjoiteltiin myös taas kontakteja  puomin alastulolla ja aalla. Lopuksi päästiin vielä ottamaan pussi pari kertaa. Luca ei ollut siitä moksiskaan ja lopulta kangasta ei tarvinnut nostaa ollenkaan.