Eilen oltiin taas Lucan kanssa agitreeneissä. Hinkattiin kontakteja ja sit otettiin sellaista hyppy-putkitehtävää, missä piti tehdä takanaleikkaus ennen putkea. Tämä sujui alkuun ihan hyvin, mutta sitten parin kerran jälkeen Luca alkoi tajuta, että minä hävisinkin sen mielestä aivan väärälle puolelle ja  se tekikin sitten putken suulla uukkarin. Tehtiin sit pari kertaa ilman takanaleikkausta putkea ja lopuksi taas niin, että vaihdoinkin puolen. Lucasta oli havaittavissa pientä riiviömäisyyttä kun meinasi lähteä aina lelun kanssa vaan itsekseen  leikkimään kun normaalisti tulee sen kanssa minun luokse.

Tänään käytiin tokoilemassa Nalan ja Lucan kanssa. Nalalle tunnari,ruutua, luoksetuloa, liik. seis, kaket ja vähän seuraamista. Tunnarin tein siten, että vein kapulat (normimäärä epämääräisessä asetelmassa) kun Nala oli  vielä autossa, jotta ei näkisi vientiä. Nala olikin kyllä sitten paljon rauhallisempi kuin normaalisti ja nuuski hyvin ilman muiden koskemista ja toi oman. Pientä puremista oli taas, mutta ei niin pahaa kuin mitä on hirveimmillään ollut. Ruutu meinasi alkuun olla vähän hakusessa ja ääni taas turhan herkässä. Saatiin sit kuitenkin monta onnistunutta. Osan palkkasin pysähtymisestä ja pari otin maahan asti. Luoksetulossa Joni heitti pysäytyksestä pallon taakse. Pysähtyi melko kivasti. Otin sit vielä yhden läpijuoksun vaikka Nala ei kyllä ole nyt ennakoinut pysähtymistä. Liikkestä seisominen oli ihan ok. Pää kääntyy vähän turhan paljon minun perään. Kaukokäskyissä ennakoi ekan istumisen, otin sit alusta ja kehuin kun malttoi taas istua. Vaihdot oli ok. Seuraaminen oli varsin kivaa ja käännökset tosi hyvät.

Lucan teki myös ruutua, seuraamista, luoksetuloa ja noutoa. Ruutua otettiin taas alkuun lelun kanssa ja sitten myös tyhjään ruutuun, minne Joni sitten heitti palkan. Seuraamisessa ei muutoksia. Aika hakusessa edelleen. Luoksetulo otettiin eka vauhtiluoksetulona niin, että joni piti Lucaa kiinni. Toisen otin vielä ihan oikeana liikkeenä eteenasti. Tuli senkin hyvällä vauhdilla. Nouto piti ottaa ohjatunkapulalla kun normaalikapula oli jäänyt kotiin. Vähän Luca tätä kapulaa kummeksi ja tiputti sen sitten minun eteen. Nosti kuitenkin uudestaan kun käskin. Tokan noudon palkkasin taas lennosta ja vauhtikin oli sitten paljon parempi.

Nala 2v.

Pojjaat.

Luca 8kk.

On se vaan niiin komea!