Taas on ollut vähän hiljaista blogin suhteen. Minun töiden vuoksi asustan osan viikosta Kiuruvedellä missä Nala ja Luca kulkee mukana. Eetu asustaa kotona, tosin Nalan juoksujen alkaessa pääsee se vuorostaan Kiuruvedelle. Koirat on sopeutunut  uuteen "kotiin" ja reissulaisen elämään hyvin. Innolla tutkivat uusia lenkkipaikkoja. Maanantai-illat ollaan Kuopiossa kun Lucan agitreenit on silloin. Kesän ajaksi jouduttiin jäämään tokosta pois kun toko sattui agin kanssa samalle päivälle. Loppukuusta varsinainen kotikin muuttuu muualle joten koirille on luvassa vielä lisää muutoksia.

Tällä viikolla oli ekat agitreenit ulkona. Otettiin kujakeppejä ja pimeää putkikulmaa sekä puomia. Kepit meni hyvin kutsuen ja lähettäen, kertaakaan ei Luca niistä ohi yrittänyt. Putki sujui myös hyvin, mutta Luca ei osaa kääntyä putkestä suoraan oikealle vaan kääntyy aina eka vasempaan vaikka kuinka kutsuisin. Tätä pitää käydä hinkkaamanssa itsekseen. Mutta itse putkeen haki kyllä hyvin. Puomia otettiin ekaa kertaa kokonaisena ja kontaktit ei sitten sujunut ihan samaan malliin kuin pelkällä alastulolla. Hihnalla joutui melko paljon jarraamaan. 

Tänään käytiin taas ottamassa keppejä (kujana) ja puomia. Puomi sujui nyt välistä jo ihan hyvin. Kepit meni myös tosi hyvin ja lähetin jo vähän vinosta kulmasta ja juoksin itse mukana eikä Luca silti häiriintynyt siitä.