Perjantai:

Nalalle tunnari omassa pihassa. Kapulat vein siten, Nala oli sisällä joten ei vientiä nähnyt. Kapulat rivissä. Vähän nuuski suullaan, mutta ei nykinyt vääriä vaan oma tuli! Lucalle yhellä kapulalla piilotusta, etsi ja löysi, mutta palautuksessa  parantamista.

Lauantai:

Nalalle taas tunnari omassa pihassa. Kapulat ympyrässä. Nyt näki viennin.  Nuuski nätisti ja toi oman! Luca kävi pitkästä aikaa leikkimässä Fina-springerspanielin kanssa. Ja kylläpä niillä hupia olikin! Illalla vielä mökillä Lucan kanssa puomin alastuloa.

Maanantai:

Lucan agitreenit. Ekaks hyppy-hyppy-putki-pätkää missä tehtiin twist. Tämä sujui parin kerran jälkeen hyvin. Sitten keppikujaa. Ekana muutama lähetys suoralta ja sitten molemmilta puolista eri kulmasta. Haki aika kivasti. Ja tekee aina loppuun asti kun vaan osuu ekaan väliin. Lopuksi otettiin vielä hyppy-putki-hyppy-putki-tehtävää, missä piti tehdä ekan hypyn jälkeen valssi ja tokan jälkeen takanaleikkaus. Takanaleikkaus tuotti ongelmia kun Luca ei meinannut mennä sitten putkeen vaan kääntyi katsomaan minne minä jäin. Tarpeeks kauan kun sitten turattiin sitä niin sit saatiin koko pätkä onnistumaan, mutta näitä pitää kyllä harjoitella.   

Keskiviikko:

Oltiin Kiuruvedellä Yläsavon koiraharrastajien pitämällä tokokurssilla, missä ollaan oltu Lucan kanssa jo kahdesti aikaisemminkin. Tänään ei ollut muita koiria paikalla joten Nalakin pääsi tekemään. Lucalle eka paikallamakuun jättöjä, seuraamista, liik. maahan, nouto, luoksetulo ja kaket. Nalalle seuraamista, metallinouto, kaket, kontaktia toisen koiran lähellä (ohjaajan koira) ja paikallamakuuta.

Torstai:

Lucalle hyppyä ja terassilla 2on2off. Kivasti pysyy siinä oikeassa asennossa.  

Lisäks ollaan sisällä puuhasteltu vähän jotain pientä.

Nala ei ole vieläkään aloittanut juoksuaan,vaikka sen olisi pitänyt alkaa jo melkein kuukausi sitten.