Illalla kävin tokoilemassa Nalan ja Lucan kanssa lähikoulun kentällä. Nala sai tehdä ekana.

Ruutu: ekalla kerralla pallo oli ruudun takareunassa. Sit seuraava oli tyhjä ruutu, jonka palkkasin stopista. Yksi lähetys vielä  maahan asti ( siinä jäi turhan etureunaan). Vika ruutu vielä niin, että Joni heitti pallon ruudun yli kun Nala oli melkein ruudussa. Positiivista oli, että yhtään haukahdusta ei tullut koko ruudun aikana  

Seuraaminen: voi-kaavio, jossa kaikkea mahdollista. Palkkasin välillä hyvistä kohdista. Peruutus oli ihan super, täysin suora, eikä yhtään ääntelyä. Alkuun N. painoi melko paljon ja myöhemminkin poikitti hiukan, etenkin hitaassa kävelyssä, mutta kontakti oli koko ajan hieno.

Liik. istuminen: Ekan jäi seisomaan. Tokan teki hyvin. Tähän tarvii vielä varmuutta.

Kaket: m-s sujuu jo hienosti melkein 10 metristäkin. Samoin i-s onnistui hyvin, mutta s-m ei meinaa onnistua muuta kuin aivan läheltä, liikkuu siinä niin herkästi eteen.. Takapalkka toimii kyllä nykyään ihan hyvin, ei enää aiheuta poikitusta niinkuin aikaisemmin.

Luoksetulo: Seisominen liian hidas, maahanmeno ok. Lähetin vielä kirtämään valotolppaa, josta pysäyttelin sitten pallolla.

Paikallamakuu: Aika n. 2min piilossa. Joni vahti. Ei ollut laskenut päätä maahan ollenkaan, mutta ei säätänyt mitään muutakaan. Paikka oli rauhallinen, joten järjestin Nalalle vähän lisähäiriötä heittelemällä piilosta kentälle palloa ja patukkaa. Nala katsoi terävävänä, mutta ei noussut. 

Lucalle:

Seuraamista: alkuun lelu kainalossa, paikka pysyi hyvin.Vasemmalle käännökset ja täyskäännökset on edelleen vaiheessa. Ilman lelua meinasi välillä  keskittyminen herpaantua ja kontakti katkeilla. Lucan hyvä seuraaminen on kyllä varsin hienoa, sen kun saisi vielä kestäväksi. Nyt ei vielä keskittyminen eikä osaaminenkaan (käännökset) riitä koeseuraamiseen asti.

Liik. maahan: Tippui hienosti ekalla maahan ja pysyi hyvin kun kävelin n. 10 metrin päähän.

Luoksetulo: Pitkällä matkalla. Palkkasin eteen. Minun kävelyn aikana oli häröillyt kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan ollut noussut. 

Ruutu: Eka lähetys lelulle ja sit tyhjään ruutuun.

Paikallamakuu: Pysyi hyvin siihen asti kunnes lähdin korjaamaan ruutua pois. Kävin laittamassa uudestaan maahan ja sit pysyi hyvin.