Luca aloitti näyttelyuransa pari viikkoa sitten Helsingissä SBCAK ry:n erikoisnäyttelyssä. Tuomarina oli Eric Broadhurst. Junnu-uroksiin oli ilmoittautunut seitsemän koiraa. Luca juoksi välillä ihan ok, ja välillä sitten vähemmän hyvin. Laatuarvostelussa Lucaa pisti joku pörriäinen tai sitten sitten sille iski muuten vaan hirveä kutka kun se pysähtyi väkisin kesken juoksun rapsuttamaan. Seisominen oli myös vähän vaikeaa ja tuomari viimeistään sai Lucan ihan veteläksi. Saatin kuitenkin EH ja sijoitus oli JUK-2.

Viime lauantaina käytiin pyörähtämässä Kuopiossa Sawo Showssa, missä bortsuja tuomaroi Liliane de Ridder-Onghena. Jälleen arvostelusta EH, nyt sijoitus JUK-1. Junnu-uroksia oli kyllä vain yksi Lucan lisäksi. Ensimmäinen juoksu mikä mentiin toisen koiran kanssa yhdessä meni ihan pieleen kun Luca ei juossut varmaan askeltakaan suorana vaan yritti vain kurkkia takana tulevan kaverin perään. Muutenkin oli vähän junnumaista höntyilyä havaittavissa. Yksin juoksu meni sitten jo paljon paremmin. Seisominen sujui myös ihan ok (eli kaikki neljä jalkaa pysyi maassa ). Kilpailuluokassa tuomari juoksutti vain kerran ympäri ja se oli sitten siinä. Sen Luca juoksi onneksi nätisti. Sawo shown arvostelu:

13 months. Siccors bite. Maximum skull. Rather marked stop. Good reach of neck. Rather short in upperarm. Nicely developed body. Topline could be better. Well angulated real. Rathe loose in the front movements.