Tiistain ohjatuissa treeneissä Lucalle liik. maahanmeno, luoksetulo ja liik. seisominen putkeen. Maahanmeno ok, perusasentoon tarvitsi kaksi käskyä. Seisomisessa pientä epävarmuutta pysymisessa, taisi jotain tassua liikauttaa. Seuraamiset molemmissa ok. Luoksetulossa ei meinannut pysyä istumassa. Otettiin sitten kaikki liikkeet vielä korjattuna, seisomisessa vahvistin paikalla pysymistä, maasta perusasentoon nousemista otettin myös ja vahvistettin vielä paikalla istumista luoksetulossa. Myöhemmin Nalan jälkeen Lucalle vielä seuraamista ja perusasentoja.

Nalalle liik. istuminen, metallinouto ja luoksetulo. Liik. istuminen haukahti liikkeelle lähtiessa, istuminen hyvä, mutta nousi seisomaan ja ravistelemaan kun kävelin kohti (vettä satoi melko paljon ja kenttä lainehti). Käskin uudestaan istumaan ja loppu ok. Metallinouto: äännähti palautuksessa + puri kapulaa  Luoksetulossa kouluttaja heitti pallon heti pysäytyksen käsimerkistä, tämä oli hyvä. Nalalle vielä perusasentotreeniä siten, että liikkuri käskytti liikkeelle, mutta pysyinkin paikallaan ja palkkailin Nalaa vain siitä, että se pysyi rauhallisena. 

 Keskusteltiin ohjaajien kanssa pitkään tuosta Nalan ääntelystä, mikä pitäisi saada loppumaan. Toinen oli sitä mieltä, että ääntely on johtajuusongelmaa ( hyvinkin mahdollista) ja, että ääntely pitäisikin kieltää täysin kaikkialla. Toinen taas suositteli, että koiralle opetettaisiin rauhoittuminen käskystä. Maahanhan Nala osaa kentällä rauhoittua, mutta heti kun laskee sieltä ylös niin kierrokset nousee.  En kyllä tiedä yhtään mitä sen kanssa tekisi tuohon haukkumiseen. täytyy nyt ainakin yrittäää pitää tarkkaa kirjaa siitä milloin on haukkunut, jotta pysyn itse kärryillä onko edistymistä tapahtunut yhtään. Nalalle vielä muutama harjoitus, että tultiin uudestaan kentälle ja pyrittiin siihen, että se on hiljaa.