Torstaina:

Nalalle seuraamista, luoksetulon stoppia, maahanmenoa pitkällä matkalla, kaukoja ja tunnaria. Seuraaminen oli perushyvää. Stopit takapalkalla toimi myös. Maahanmenot enimmäkseen ok. Kaket: sotkee seisomisen ja istumisen, pitkällä matkalla m-i tekee herkästi m-s. Tunnari: kasa erillään ja oma kapula niiden takana. Nala kävi eka nuuskimassa vieraat, mutta ei koskenut niihin ja haki sitten oman. Haukkumista tuli pariin otteeseen liikkeiden välissä.  

Lucalle: seuraamista, luoksetulo, liik. maahan ja tunnaria. Seuraaminen ok, käännökset parantuneet, mutta täyskäännöstä harjoiteltava vielä paljon. Liik. maahan: muistaakseni tarjosi seisomista. Luoksetulon palkkasin lennosta. Tunnari: pelkkää oman etsintää nurmelta. Ekaks ei meinannaut löytää millään, lähti sitten etsimäänkin aivan liian kaukaa ja taisi jo unohtaa mitä oli tekemässäkään kun kusaisi matkalla puskaankin. Menin sitten lähemmäks ja annoin uuden käskyn jolloin kapula löytyikin. Tehtiin vielä uusi ja se sujuikin jo ihan hyvin.

Lauantaina:

Nalalle seuraamista, liik. istuminen, ruutu ja luoksetuloa. Seuraaminen hyvää, seuruutin ihan ruudussa kiinni, mutta ei ottanut häiriötä merkeistä. Liik. istuminen: jäi seisomaan  Oma vauhti taisi olla tähän liian nopea. Tehtiin sitten uudestaa ja se meni hyvin. Ruudulle päin mennessä tuli eka wuhh . Ruudun palkkasin osan stopista ja osan käskin maahan asti. Kerran kävelin Nalan luokse kun olin käskenyt ruutuun maahan. Luulin, että pysäytin keskelle ruutua niin se olikin etureunan päällä. Vaikea hahmottaa kaukaa missä kohti ruutua on, etenkin kun reunat oli vain piirretty hiekkaan. Lisää ääntä tuli jossain vaiheessa ruutua tehdessä. Luoksetulo: palkkasin paikalla pysymisestä ekan, takapalkalla stopit sikahyviä piitkältä matkalta. Yksi luoksetulo maahanasti mistä vapautus takapalkalle. 

Lucalle seuraamista, noutoa ja ruutua. Seuraaminen kivaa. Tehtiin vauhtinoutoa alkuun mistä vapautus lelulle. Yksi nouto ihan kokonaisena liikkeenä, turhan hidas oli taas. Ruutua pallo ruudussa, hyvin meni. Loppuun vielä lyhyt paikkamakuu kun keräsin kamat kasaan.