Sunnuntaina tokoiltiin taas ryhmätreeneissä. Viime kerran epäonninen paikkamakuu ei ollutkaan yksi kömmähdys vaan Nala toisti sen taas! Vieläpä useamman kerran. Eli hiipii perään juuri vähän ennen piiloa. Tehtiin sit pelkkää jättöö ja vahvistettiin sitä. Mutta voi plääh  Nala kyllä pitää hyvin huolen, ettei koskaan päästä kisoihin kun keksii aina uuden ongelman.

Ongelmia oli myös ruudussa, mistä ampui minua vastaan heti kun liikkuri käskytti kävelemään kohti koiraa. Vahvistettiin siis tässäkin paikallapysymistä. Itse ruutu löytyi ihan hyvin. Tunnari onnistui puremista lukuunottamatta tosi kivasti. Seuraaminen taas oli aikalailla nykyistä perusmeininkiä eli välillä ok, välillä kontakti tippuu/poikittaa. Ääntä tuli hitaassa kävelyssä.

Lurpalle seuraamista, missä kontakti huippu, luoksetuloa, ruutua ja liik. seis. Kaikki aika lucamaisesti. Luoksetulossa ollaan vaihdettu nyt, että tulee suoraan sivulle. Ei meistä taida kuitenkaan mitään pk-harrastajia tulla niin vähennetään näin virheiden mahdollisuutta. Sivulle pitää vauhdista vähän avittaa, ettei hyppää miten sattuu.

Viikolla tokoiltiin myös kulttuuritalon parkkiksella. Nalalle ruutua, seuraamista, luoksetuloa ja kakeja. Ruudussa sama ongelma kuin su, ja hinkattiin edelleen maassapysymistä. Ehkä 117 yritys onnistui ja pääsin koiran luokse asti ettei ponkaissut minun luokse. Seuraaminen oli vaihteeksi tosi kivaa ja siinä ei tullut ääntäkään (avautui kyllä jo ruutua tehdessä ihan kiitettävästi).

Lucalle seuraamista, luoksetuloa ja paikkamakuu. Ollaan nyt yritetty tehdä joka päivä vähintään yksi paikkamakuu iltaruokamakuun lisäksi.

Tänään oltiin Lucan kanssa agilityn harjoituskilpailuissa, mitkä pidettiin meidän normitreenien paikalla. Radalla oli 17 estettä. Molemmilta radoilta tuli hylkäykset. Ekalla radalla kämmäsin jo ekalle putkelle viennin hidastelemalla jolloin Luca kerkes väärälle puolelle. Molemmilla radoilla ongelmia aiheutti myös rengas, joka oli unhoittunut aivan kokonaan. Luca ei oikein itse hakenut mitään esteitä ja irtoamisen kanssa oli  ongelmaa. Minä taas unohdin antaa koiralle käskyjä ja hidastelin jolloin Luca ennätti minua komentamaan. Hyvää molemmilla radoilla oli kuitenkin se, ettei Luca varastanut lähdöissä, eikä tiputellut rimoja (oli kyllä matalat medit).  Muutama pätkä meni myös ihan sujuvasti molemmilla radoilla. Intoa vaan on vielä molemmilla paljon taitoa enemmän, mutta parempi niin...Jäätiin vielä ratojen jälkeen hinkkaamaan keppejä, rengasta ja puomikin otettiin pariin kertaan. Nyt rengaskin sujui. Loppuun vielä paikkamakuu, aika 2min, 2 koiraa lucan lisäksi. Alkuun L.  yritti haistella, mutta lopetti ärähdyksestä ja sitten ok.