Maanantaina olin Lucan kanssa seka2-ryhmän treeneissä. Nala ei ollut mukana kun luulin, että aikaa on vähän ja ennättää tehdä vain yhdellä.

Hyppynouto: otettin käskytyksellä. Muuten oli hyvä, mutta perusasento vähän huono. Tokasta palkka lennosta.

Metallinouto: eka palkka lennosta, ei epäröinyt yhtään. Toka koko liikkeenä. Otin vielä erikseeen noita perusasentoon tuloja kapulan kanssa.

Liik. maahan. :koko liike käskytettynä ja sitten vielä erikseen pelkkiä maahanmenoja. Nyt ei ongelmia tässä.

Seuraamista pieni pätkä. Meinaa valua vähän eteen taas, mutta tälle en kyllä tee  mitään ennen koetta.

Paikkamakuu: ei mennyt maahan! Jännitti selvästi vieraita koiria ja tapitti vaan minua. Sitten kun meni maahan niin nousi istumaan kesken kaiken. Kiva, kiva! Oman ryhmän koirat jo niin tuttuja, ettei niitten kanssa ole ollut ongelmia. Tehtiin sit kaks paikkamuuta ja muutama jättö vielä erikseen.

Tiistaina kävin hallilla molempien kanssa.

Nalalle:

Seuraamista: käännöksiä paljon (näissä nami oik. kädessä ja käsi vasemmalla), jonkin verran myös suoraa ilman apuja. Kontakti taas kiva, mutta paikasta en ole varma.

ruutu: tein kaks ruutua joihin lähetin vuoronperään. Paikka löytyi molemmista hyvin. Osan palkkasin seisomisesta, hyvin malttoi seista vaikka en palkannut ihan suoraan vaan seisotutin pidempään. Maassakin pysyi, mutta oli rauhattoman näköinen. Tehtiin myös ihan ruudun läheltä ohjausharjoituksia, siten että Nala oli ruudun vierssä ja itse edessä. Alkuun ei meinannut millään tajuta vaikka oli alusta ruudussa niin räkytti vaan. Tehtiin sitten pallon kanssa muutama idioottihelppo  niin alkoi sitten sujua jo jotenkuten.

luoksetulon stoppeja: lähetin agiesteiden siivekkeitä kiertämään ja siitä stoppeja. Stopit oli tässä hyviä. Yksi oikea luoksetulokin tehtiin.

kakeja: lauta oli edessä. Muuten hyviä, mutta meinas kääntyä vähän vinottain. s-i tehtiin lauta etujalkojen välissä, tämä sujui hyvin.

tunnnari: ympyrässä oma klo 14. Haistoi melko heti oman ja toi varmasti.

Lucalle: Otettiin hyppyä vaille kaikkia alon liikkeitä ja leikkimistä vain. Liik. seisomisen seuraamisessa tuli törkeen eteen, muuten seuraaminen oli kivaa.