Paikallamakuussa ekana Luca. Jouduin jälleen komentamaan haistelusta. Kääntyi hajun perään ja nousi puoli-istuvaan asentoonkin. Osan ajasta olin piilossa ja hyvin pysyi, tosin laski pään maahan. Tästä vois kyllä  huomauttaa koska en usko, että jaksan opettaa Lucalle, että pitäis päätä koko ajan maassa.

Nala paikallamakuussa hihnassa, jottei pääse enää lähtemään. Jätin pallon eteen kun tuntuu, että toimii namilautasta paremmin. Pääosin makasi ihan rauhallisen näköisenä, tosin päätä nosteli useamman kerran. Olin osan ajasta piiilossa.

Lucalle:

Nouto: liikkeenä, jossa perusanto jäi vajaaksi. Sit pelkkiä perusasentoontuloja kapulan kanssa ja muutama vauhtinouto

Liik. maahanmenoja: meni maahan, mut sais mennä nopeamminkin

Luoksetulo: oli meinannut taas haistella jätössä. Palkka vauhdista

Tokalla kierroksella:

Leikkimistä ja seuraamista patukan kanssa. Tiivistä meinaa olla, mutta muuten paikka oli pääsääntöisesti kiva

Hyppy: pallopalkkka

Nalalle:

Seuraamista: kaavio käskytettynä. Seuraaminen kuvattiin ja se oli aivan järkyttävää! Kontakti heitteli, Nala hyppi ja suu kävi sekä peruutuksessa myös haukkui. Välillä poikitti myös eteen jonkin verran...Tehtiin sit lelun kanssa pätkää mistä pääsi palkkaamaan. Lelulla teki paljon paremmin. Itte oon vaan niiin hidas etten osaa huomauttaa oikeaan aikaan kun hyppii

Tokalla kierroksella:

Hyppynouto: kiersi hyppyä ja sitten yritti vielä varastaakin. Tämäkin ns. varma liike näköjään ei onnistu enää ollenkaan

Tunnari: ekalla paljon kapuloita, nosteli montaa väärää, mutta toi lopulta oman. Tokalla käveltiin kapuloille yhdessä, nosti taas eka väärän ja toi sit oman. Halusin vielä kolmannen kun ärsytti niin tuo väärien nostelu. Mälläs taas suullaan, mutta ei varsinaisesti nostanut vääriä, oma löytyi lopulta jälleen.