Sunnuntaina ja tiistaina tokoiltiin hallilla. Suununtaina Lucalle luokkatreenit ja Nalalle seuraamista ja ohjattu nouto (molemmat suunnat) sekä omalla ajalla kakeja. Paikkamakuussa Nala taas tosi levoton ja kerran pääsi karkaamaankin. Lucan luokkatreenit meni ihan hyvin. Tosin välistä yritti varastaa palkalle ja perusasentoja ennakoi. Nalalle hallilla seuraamisessa pitkästä aikaa asennne kohdallaan. Vasemmalle käännökset meni kyllä ihan perseelleen, mutta muuten kivaa seuraamista. Muitten lähdettyä jäin vielä lucan kanssa ottamaan keppejä ja keinuja (Joni tuli keinua hidastamaan).

Tiistaina Nalalle 2xpaikkamakuu eri kohdissa. Ekan oli hyvin, toka vähän levoton. Muuten tehtiin tunnaria ja metskua vaille kaikki voittajan liikkeet. Seuraamisessa lähinnä noita vasemmalle käännöksiä. Lucalle kaikki aloliikkeet + ruutua ja vähän agia (putki, kepit, rengas). 

Keskiiviikkona kävin Lucan kanssa hallilla kun menin Kuopioon jo iltapäivällä. Jälleen alo-luokan liikkeitä, noutoa, hyppynoutoa ja metallia. Hyppynouto oli perusasentoa lukuunottamatta tosi kiva. Metallin haki ekalla hyvin, mutta tokalla jäi vähän arpomaan, että onko pakko ottaa?! En sanonut mitään ja kyllähän se sen sitten toi kun vähän aikaa arpoi. Sit vielä vauhtinoutoa, jotta kapulasta tulis vaan huippukiva.

Illalla mentiin sit vielä hallille juoksee ekat mölliagit. Heti lähdössä Luca pääsi varastamaan ja itsellä ei ihan leikannut jännityksessä niin annoin tulla ja lähdin vaan mukaan juoksemaan. Jälkiviisaana ois pitänyt ennemminkin ottaa hylkäys heti ekalla ja viedä takaisin. Muistaakseni  kahdeksan ekaa estettä päästiin kuitenkin suht sujuvasti, mutta sitten putkelle ei taas irronnut. En tiedä töksähtikö oma vauhti vai mitä tein eritavalla kun ei sinne mennyt. Siinä tuli sitten pyörimistä. Seuraavalle putkelle jouduin myös ohjaamaan ihan suulle asti, jolloin tuli taas kiire seuraavalle esteelle. Myöskään putkelle 15. ei irronnut. Oikeasti noista putkella pyörimisistä olisi tainnut tulla jo hylkäys, mutta tuomari oli armollinen joten selvittiin kahdella kiellolla.