Eilen hallilla normitreenit. Ei tehty mitään isoa rataa vaan hallissa oli kolme eri pistettä missä liikuttiin. Takaakierto-perjättö harjoitus oli hypyillä ja erikseen oli kepit sekä aa. Hyppyharjoitukseen lisättiin myöhemmin vielä putki ja kyhättiin siitä pieni kuuden esteen rata. Hyppyharjoituksessa oli kartturilla vähän suunnat hukassa, mutta koira pelitti hienosti. Loppuun tehtiin vielä putkella kääntymisharjoituksia, mitkä ei mennyt ihan nappiin.

Tänään oli taas acen agilitytreenit. Vetäjänä Harri.

Alkuun tehtiin vain vitosputkelle asti, sitten 5-13 ja lopuksi koko rataa. 3-4 ennakoivalla valssilla, 7 persjättö. Loppupätkän pystyi ohjaamaan koirasta riippuen vierestä, keppien takaa tai puomin takaa. Tärkeää oli vaan ehtiä ennen koiraa 12-13 välille tekemään takaakiertoa. Ajattelin koittaa puomin takaa ja kylläpä se onnistuikin sieltä asti, wau! Alkuun piti kyllä vahvistaa pituudelle menoa ja Harri palkkasin Lucan pallolla heti pituuden jälkeen. Putkelle vienti oli tässä melko tarkka, jottei koira sännännyt puomin luokse mukaan.

Viimeisenä mentiin vielä 1-6 ja siitä suoraan edessä oleville kepeille. Itse olin käskytyksessä myöhässä. Tehtiin sitten erikseen  keppejä. Sisäänmeno oli hyvä, mutta helposti jätti kepit kesken. Ilmeisesti ootti multa palkkaa, kun oon sen siitä aina pallolla palkannut. Pitäis harjoitella niin, että joku olisi keppien päässä palkkaamassa. Omalla ajalla otettiin aata, keppejä ja piipparilla olevaa pöytää.