Tokoiltiin tänään Nalan kanssa meidän ryhmän pitämissä mölleissä voittaja-luokassa. Pisterivistä tuli kovin nollavoittoinen.

Paikallamakuu: 0 Ei otettu tätä ollenkaan, koska tiedän ettei pysy tällähetkellä yhtään.

Seuraaminen: 6 Alkuun vähän kuutamolla. Kontakti parani sitten ja taisi olla ihan ok koko kaavion, mutta muuten oli taas seuraaminen melkoista hyppyloikkakoikkaa ja ääntä tuli kaikissa paikalla käännöksissä ja askelsiirtymissä

Liik. istuminen: 8 Seuraaminen ihan ok, istuminen minusta hyvä. En tiedä mistä pisteet lähti?

Luoksetulo: 0 Ei pysähtynyt, itseltä meni pasmat sekaisin ja ajattelin antaa toisen käskyn, mutta ehtikin jo toisen merkin kohdalla jolloin annoin sitten sekä käsi- että suullisen merkin. Maahan meni sitten suurinpiirtein merkin kohdilla.

Ruutu: 0 Ei merkannut ruutua ollenkaan. Tuijotti vaan luoksetulon merkkiä vaikka kysyin monta kertaa "missä ruutu". Sitten oli jo pakko olla valmis vaikka tiesin, ettei löydä ruutua. Juoksikin sitten luoketulon merkille, olin hiljaa jolloin löysi ihmeen kaupalla vielä ruutuun, mutta kierrokset oli noussut yli eikä mitään pysähdys/maahanmeno-käskyjä enää kuunnellut.

Hyppynouto: 0 Heitto meni vinoks ja juoksi suoraan kapulalle

Metallinouto: 9,5 Ois voinu antaa vähemmmänkin pisteitä, kolisteli kapulaa ja en muista nytkähtikö heitossakin?

Tunnistusnouto: 0 Nosti oman mutta tiputti ja haisteli uudelleen jolloin otti sitten väärän minkä vielä tiputti matkallakin suusta. Lähetin vielä uudestaan, jolloin toi oman.

Kauko-ohjaus: 7 Järjestys taisi olla i-s-m-s-i-m. Teki ekalla kaikki vaihdot. Liikkui n.25cm. En tiedä missä kohti, mutta todennäköisesti s-i. Tähän olin kyllä melko tyytyväinen.

Kokonaisvaikutus: 8. Pisteet tuli kuulema minun rauhallisuudesta. Tuomarilla olisi mennyt jo hermot jos olisi itse ohjannut.

Liikkeiden välit meni kyllä nyt paljon paremmin kuin yleensä, koira oli suurinpiirtein hanskassa.

Pisteitä siis 103 eli ei tulosta. Tuomarin loppukommentti oli, että  kun saadaan nuo nollat pois niin teillehän tulee ihan hyvät pisteet

Treenattava siis:

-ruutua eri paikoissa

-tunnaria. En tiedä miksi on taas levinnyt ihan tyystin kun yleensä tuonut melko varmasti oman

-vinoja heittoja hypyllä

-seuraamista, etenkin käännöksiä ja askelsiirtymisiä missä ääntä yleensä tulee. Tuomari sanoi myös, että kannattaisi kokeilla askelsiirtymissä ettei sanoisi käskyä kun tuntuu, että koira niistä kuumuu