Treenejä oli vetämässä tällä kertaa Tiia. Koiria oli kuusi ja käytettiin rataan tutustumiseen ja ohjauskuvioiden läpikäymiseen niin paljon aikaa, ettei ehditty tehdä radasta kun eka pätkä (1-10). Rimat tuotti nyt taas jostain syystä ongelmaa. Ekalla kerralla tuli kaikki kolme ekaa rimaa alas. Muut rimat taisi pysyä koko ajan, mutta ekat kolme tuotti tosiaan jostain syystä ongelmia. Näistä pitäisi alkaa nyt huomauttamaan koiraa. Ei saa jatkaa jos huiskii miten sattuu, ettei opi että on ihan ok vaikka rimat kolisee. Tiia oli sitä mieltä, että kannattaisi hyppyttää nyt reiluilla hypyillä (60-65). Nyt rimat oli 55cm.

2-3 vaihtoehtoina oli ihmisnuoli, merkkaus tai ennakoiva valssi. Päädyin tekemään ennakoivan valssin se kun tuntuu jotenkin luontevimmalta. Myös merkkaus olisi voinut kyllä toimia. Valssissa aina vähän se vaara, että jos olen itse myöhässä niin rima kolisee herkästi. Ekan kerran jälkeen sai keskittyä ohjaamaan 3.hypyn tarkemmin kun lurppa oli suikkasemassa jo putkelle.

9. hypyn jälkeen hirtto, jotta päästiin väärän putkipään ohi sitten heti vapautus

11. merkkaus/niisto

12-13 sylkkärijaakotus eli ei koiran puoleinen jalka kohti siivettä. Se jalka toimii tukijalkana, pysyy paikallaan koko ajan.

20-21 ennakoiva pakkovalssi