Torstaina käytiin hallilla treenaamassa agia. Otetiin takaakiertoja hypyllä, muuria, keppejä, keinua ja puomia. Muuri meni alkuun hyvin, mutta sitten kun sen kerran kosautti niin alkoi taas toistamaan sitä. Otettiin sitten pari kertaa rima muurin päällä ja lopulta myös medimuurilla.

Eilen oli Ace-treenit. Aluksi tehtiin 20  esteen jokers-rataa (palkattiin välissä ja kokeiltiin joitakin kohtia eri ohjauksilla). Lurppa oli taitava ja rimat pysyi pääasiassa nyt hyvin. Pari rimaa mitkä tuli alas oli kouluttajan mukaan ihan minun ajoitusvirheitä. Kepeille viennissä pitää muistaa itse jarruttaa ja suoristua niin koira hakee kyllä itse aloituksen. Jos menen kepeille tyrkkimään niin menee herkästi vasta kakkosvälistä. Minulle uutena ohjauskuviona tuli  pakkovalssijaakotus eli ei käännytä ympäri niinkuin normaalissa pakkovalssissa vaan heitetään koira yli ja käännytään niinkuin jaakotuksessa->koira kääntyy paljon tiukemmin.

Tokana tehtiin vielä kivaa juoksurataa, missä hyppy, putki, hyppy, putki, putki, persjättö, kolme hyppyä ja kepit. Kolmannelle putkelle palkattiin Luca pari kertaa, jotta tajusi sen hakea ( 3 putkelle leijeröitiin hyppy). Kepit oli aan ja puomin välissä, mikä tuotti melkoisesti hankaluutta kun kontaktit oli niin paljon kivempiä. Otettiin sitten loppuun erikseen hyppy + kepit.