Tehtiin sitten pitkä harjoittelureissu Mikkeliin, missä kaikki radat meni ihan perseelleen. Tulokset 2xhyl ja vikalta radalta 20 virhepistettä. Lämmintä oli reilu 30 astetta ja koira oli vähän huonovointisen oloinen jatkuvasta kastelusta huolimatta.

 A-rata oli hyppyrata. Lähtöalueelle tultiin kopin takaa ja Luca ei tajunnut kyllä yhtään että tultiin agilityradalle. Meinasi nuuskia maata jo jätettäessä ja alkoikin sitten nuuskia ihan urakalla kun olin kutsumassa. Lähtö olikin sitten melkoista säätöä. Luca ei ole ikinä koskaan millonkaan tehnyt agiradalla tuollaista, mutta näköjään noinkin  voi käydä. Itsekin olin hölmö kun jätin koiran vaikkei se selvästikään ollut yhtään kartalla mitä oltiin tekemässä. Tämä rata hyllytettiin sitten heti alkuradasta kepeille. En saanut Lucaa jarrutettua ja juoksi kakkosväliin, uusintayrityksellä työnsin liikaa ja aloitti taas väärästä välistä. Myöhemmin tuli vielä muurille kielto (tämä kyllä koiran vika. Juoksi ihan suoraan kohti, mutta vetikin liinat kiinni kun muuri oli oudon näköinen), yksi rima alas ja väärään päähän putkea. Loppua en enää edes ohjannut.

B-radalla melko alkupäässä kielto hypylle, rima ennen keppejä ja loppupäässä hylkäys taas kepeille. Kepit melko lähellä hyppyä niinkuin a-radallakin. En saanut jarrutettua ja aloitti väärästä välistä. Keppien jälkeen vielä kielto putkellekin.

C-radalla rima alas ekalta hypyltä ja  aan jälkeiselle hypylle kielto (itse ohjasin huonosti). Putki oli puomin alla ja siinä tuli törmäys Lucan tullessa putkesta. Tästä ei kuitenkaan virhettä tullut. Kameralta katsottuna tuomari antaa vitosen vasta keinun ylösmenolta vaikka siinä näyttää kyllä ettei siinä virhettä olisi? Pussin jälkeen vielä kepeille taas kielto. Tulos  siis 20 ja aika jotain  -5. 

Jos kisoista jotain positiivista haluaa hakea niin kontaktit (paitsi c-radan keinun ylösmeno jos se kerta virhe oli?) ja c-radan pitkä loppusuora jossa Luca irtosi ja juoksi itsenäisesti loppuun. Myöskään muuria ei kosautettu millään radalla.  Nyt tehotreeniin kepit. Harjoiteltava etenkin siten, että kepit heti hypyn jälkeen jolloin vauhti on kova.