Viime lauantaina ajeltiin Kirkonummelle treenailemaan lucan sisarusten kanssa. Paikalla oli Lilli ja Wia omistajineen, Sirpa-kasvattaja sekä treenit pitänyt Pia. Lucan kanssa tehtiin jälleen kerran irtoamisharjoituksia. Treenien jälkeen kävimme vielä Piialla. Luca ei ollut kyllä pätkääkään siskojensa näköinen, mutta Suri-äidissä ja Lupissa  oli kyllä kovasti samaa näköä. Harmi kun ei tullut otettua yhteiskuvia niistä.

Sunnuntaina juostiin Kirkkonummella kaksi Anne Saviojan tuomaroimaa rataa.

Eka radalta 20 virhep. aika -4,71. Keppien jälkeiseltä hypyltä rima alas. Pituuden ohjasin huolimattomasti ja Luca hyppäs sen välistä. Korjasin sen ja potkas pituudelta vauhtia, mistä myös siis 5. Lisäksi aan alta putkelle kielto. Putkelle piti tehdä takanaleikkaus, mutta ajauduin liian lähelle aata, koira oli  jo putkessa, mutta kun lähdin juoksemaan putken toiselle puolelle niin tulikin sitten takaisin sieltä.

Toka rata ei mennyt juuri sen paremmin. Virhep. 15, aika -12,6. Toka rima ja vitoshypyn rima alas. Videolta katsottiin niin molemmilla hypyillä kumarruin itse alas ja koira pudotti sen takia. Samaisen pyllistyksen takia tuli kiire putken jälkeen persjättöä tekemään ja koira ennätti pyörähtää väärälle puolelle. Hypylle ei kuitenkaan kieltoa. Seinäänpäin olevan pituuden kolautti myös mistä kolmas vitonen. Virheet ketutti suunnattomasti, mutta toisaalta oli kyllä kiva kuulla, että kaikki kämmit oli taas ihan minun omia virheitä, koira ei siis suinkaan ole huono. Kepo jo uhkasi kisojen jälkeen, että alkaa itse kisata Lucalla kun  ajetaan 450km kisoihin ja radat kosahtaa sitten minun pyllistyksiin