Tänään tehtiin turha reissu lumipyryssä Jyväskylän kisoihin. Aloitus kisoille oli ihan surkea kun lähdettiin myöhässä ja kelin takia matka kestikin odotettua kauemmin. Lisäksi kepo ei luottanut kisakirjeen ajo-ohjeisiin vaan halusi suunnistaa navigaattorin avulla, mikä ajelutti keskustan kautta missä ajettiinkin ainakin kolme kertaa harhaan. Kisapaikalla oltiin vasta juuri kun maksien rataantutustuminen alkoi. Onneksi Lucan lähtö ei ollut alussa niin kepo ehti sitä lämmitellä.

Tuomarina molemmilla radoilla Marja Lahikainen.

A-rata: 15vp, aika -15,94 taisi olla luokan nopein. Virheet: lentokeinu, rima ja muurin palikat lensi. Keinulle en tajunnut hidastaa yhtään ja käskynkin sanoin aivan liian myöhään, koira oli jo keinulta hyppäämässä. Rimaa en  tiedä miksi tiputti, muurin ohjasin itse huonosti. Lähdössä varasti jälleen ja kaikki kontaktit samoin. Hyvää oli putkille menot ja loppusuora missä onnistui jopa takanaleikkauskin.

B-rata: 15vp. aika-11,99. Sika varasti taas lähdössä, ärähdin ja jarrutti ekan hypyn eteen, mutta tuli sitten kuitenkin yli jolloin rima tipahti. Keppien jälkeiselle putkelle kielto, jälleen idioottihelppo suoraan nenän edessä oleva putki niin koira tulikin käsille. Lisäksi vielä mutkasta yksi rima alas. Kontaktit tällä radalla vielä huonommat kuin ekalla. Hyvää kepeille meno ja lopuille putkille irtosi melko kaukaa.

Paska mieli jäi kyllä näistä kisoista, koiralla ei ollut korvia pätkääkään ja itellä ihan paskaohjausta. Nyt pitäis saada tuo kisoissa lähdöistä varastaminen kuriin. Itsellä menee pasmat sekaisin jo siinä tilanteessa kun koira ei toimikaan niinkuin olen ajatellut. Samoin kontaktit kuntoon. Loppukuusta mennään vielä agimölleihin jos sielä saisi koiralle kisafiiliksen ja pääsis kunnolla puuttumaan näihin ongelmiin.