Vappuna treenattiin Acella. Tiian treeneissä oli mm. irtoamista ja takanaleikkauksia, Harrin radalla lähinnä irtoamista ja pituudella olisi pitänyt tehdä päällejuoksu. Tiian radalla irtosi hypyille melko kaukaakin, mutta putket edelleen vähän vaikeita. Rimat pysynyt nyt aika kivasti. Video Harrin radalta. Luca ei varasta alussa, vaikka siltä näyttää (kuvaus ei ala ihan alusta)   www.youtube.com/watch .

Viime torstaina Lucalla kävi fysioterapeutti  kotona. Maija katsoi Lucan liikkeet aluksi ulkona ja hieroi sitten sisällä. Selkä oli erinomaisessa kunnossa, takareisissä oli pientä kireyttä mutta varsinaisia jumeja ei löytynyt mistään. Lucalle näkyi sopivan paljon paremmin  tämä, että hieroja tulee kotiin, nyt oli tosi rentona ja nautiskeli vain silmät ummessa. Vieraassa paikassa hierottaessa jännittää kovasti ja yrittää karatakin paikalta.

Tässä kuussa mennään vielä möllitokoon, ainakin yksiin agikisoihin, toko- ja agikoulukseen (Pia Miettinen ja Teemu Linna) sekä mahdollisesti loppukuusta uskaltaudutaan jo tokokokeeseenkin eli kiirettä pitää.