Tänään kirmailtiin Iisalmessa Sawon tassujen agikisoissa kolme rataa. Tuomarina Sami Topra.

D-rata: Kysyin tuomarilta saako jättää koiran kehän ulkopuolelle ja jätinkin Lucan sitten melko kauaksi. Yritti karata, mutta ehdin ärähtää ja istui uudestaan ja pysyikin sitten hyvin kutsuun saakka. Keinun ja aan kontakteilta varasti. Nää pitäisi kyllä opettaa paljon paremmin. Keinun kanssa treeneissäkin epävarma milloin saa lähteä. Kauneusvirheistä huolimatta ratavirheitä nolla ja aika -16.68  ja sijoitus 1/17 eli LUVA! Hyvä Lunttu! Rimatkin 60cm, eikä silti tiputellut.

E-rata: Hyvin pysyi taas lähdössä. Mulla ohjausvirhe ennen keinua ja koira pyörähti väärälle puolelle, tästä ei kuitenkaan virhettä, mutta pakka alkoi leviämään tässä, keinulta lähti nopeesti ja myöhästyin vähän valssamisestakin. Kepeille lähti kyllä vielä hyvin,mutta jätti jostain syystä kepit kesken ihan lopussa. En ennättänyt korjaamaan kun Luca syöksyi jo hypylle ja siitä aalle ->HYL Tehtiin rata jotenkuten loppuun ja saatiinkin yksi takanaleikkaus onnistumaan superhyvin.

F-rata: Ohjasin huolimattomasti helpon 3.hypyn ja Luca hyppäsi hypyn väärinpäin ->HYL Rämmittiin rata vielä loppuun vaikka Luca lähti neloshypyn jälkeen totaalisesti lapasesta ja teki vähän oman radan.

Huippua, että oppi taisi mennä perille näinkin helposti ja nyt onnistui lähdöt kaikilla radoilla. Päivän kruunasi tietysti nollavoitto kun tavoitteena oli lähinnä lähdössä pysyminen. Nyt on sitten Lurppakin yhtävaille kakkosluokkalainen Toivon mukaan vielä kesän aikana irtoaisi se viimeinenkin...Ensi viikonloppuna sitten Linnojen oppiin