Tänään tokoiltiin Joensuussa Tommin Variksen tuomaroimassa kokeessa VOI2-tulos.

Paikallamakuu: 10

Seuraaminen: 9 Alkuun tuntui aika huonolta ja etenkin ekassa täyskäännöksessä väljeni reippaasti. Peruutuksessa tuli murr...Seuraaminen oli melko pitkä ja sisälti käännökset myös juoksussa ja hitaassa käynnissä vaikka näitä ei kaiketi voittajassa vielä kuuluisi olla?

Liik. istuminen: 9,5 Edisti seuraamisessa aika reippaasti

Luoksetulo: 8,5 Stoppi hyvä (käsimerkki), maahanmeno hidas niinkuin aina (tekniikka väärä), vika pätkä superhidas ja muutenkin saisi tulla vauhdikkaammin.

Ruutu: 8 Aarg, täydellinen ruutu muuten mutta koira ei tullut sivulle vaan juoksi suoraan kohti merkkiä ja jouduin antamaan uuden käskyn millä vasta sivulle. Tyytyväinen kuitenkin, että Lupi löysi ruudun hyvin, tämä oli jostain syystä monelle vaikea.

Hyppynouto: 9,5 Lopun perusasennon istui hiukan vinoon minun taakse

Metallinouto: 9,5 Hidas palautus/löysä ote? Ällötti taas mahottomasti, mutta toipa kuitenkin

Tunnari: 0 Tämän tiesinkin, ettei mitään mahdollisuutta onnistua kun mennyt taas koko viikon päin peetä. Juoksi hyvin kapuloille ja hetken olevinaan jotain tekikin, sitten lähti juoksemaan kehän ulkopuolella olevaa tunnarilaatikkoa kohden > uusi käsky> palasi kapuloille ja koomasi. Ei siis tuonut mitään kapulaa :(

Kauko-ohjaus: 7 Järjestys i-s-m-s-i-m. Kaksoiskäsky s-m sekä i-m, ennakoi vielä perusasennonkin. Tekniikka kuitenkin toimi.

Kokonaisvaikutus: 8

VOI2, 244,5p, sija 1/6. Paljosta ei siis ykköstulos jäänyt kiinni. Nyt pikainen korjaussarja sillä seuraava koe jo viikon päästä.