Mentiin treeneihin vähän myöhässä kun olin töissä kuuteen asti ja sit vielä meni kotona säätäessä. Osa porukasta otti sit kuitenkin paikallamakuun uudestaan niin saatiin siihen seuraa. Paikallamakuu ei alkanut kovin lupaavasti kun Nala kyttäsi jo alussa viereistä belggarinarttua. Olis pitänyt puutua tähän jo heti napakammin. Nala nousikin sitten seisomaan ja murahti nartulle jo heti kun ehdin ottaa ehkä yhden askeleen. Nappasin Nalan pannasta kiinni ja vaihdettiin viereen uros ja aloitettiin alusta. Sitten ei ollut mitään ongelmaa. Osan ajasta olin piilossa. Aika oli ehkä pari-kolme minuuttia. Tähän kentällä kyttäilyyn ja muille rähjäämiseen pitää kyllä saada nyt loppu ennen kuin se pahenee. En ymmärrä kuvitteleeko Nala omistavansa koko kentän vai mikä sitä siellä vaivaa??

Muina liikkeinä otettiin kaukot ja nouto.

Nouto: käskytettynä. Itse nouto ok, mutta liikkurin käskystä meinasi vähän ennakoida. Tai ei siis varasta mutta painuu melkein maahan. Otin sit vielä uudestaan siten, että palkkasin siitä kun pysyy kunnollisessa istumisasennossa. Loppua hinkattiin myös uudestaan kun N. nousi helposti seisomaan heti kun olin ottanut kapulan. 

AVO-kaukot: Tekniikka ok, mutta ennakoi taas maahanmenoa. Treenattava lisää vaihtojen viivettä, että kestää sen viisi sekkaa asennossaan...

Kotona otettiin vielä seiso-maahan-seiso-sarjaa.