Perjantaina kävin itsekseen tekemässä kentällä tokotreenit pitkän kaavan  mukaan, mutta en jaksa niitä enää kirjoitella. Tänään treenattiin siis taas hallilla ohjatuissa treeneissä (tai siis tänään ilman ohjaaja). Treenipäivä vaihtui hallikaudeksi sunnuntaiksi. Alkuun otettiin paikkamakuu, jonka otin Nalan kanssa. Aika n.3-4min. Ryökäle alkoi nousta ja rapsuttaa itseään melko heti jätön jälkeen, ärähdin ja N. lopetti hölmöilyt. Muuten makuu ok.

Nalalle:

ruutu: merkkas ruudun hyvin ja pysähdys ja maahanmeno toimi myös. Kävin palkaaamassa ruutuun, jonka jälkeen kävelin vielä lenkin ennein kuin vapautin. Toka ruutu kosketuslustalla (ekan jäi himpun verran oikeaan reunaan) ja palkka suoraan stopista.

seuraaminen käskytettynä: heti ruudun perään kun oli jo vähän nostanut kierroksia. Ei näppinyt Äännähti kerran peruutuksen yhteydessä. Poikitti kyllä taas jonkin verran.

kaket: ekan m-i  teki taas m-s, muuten aika perusmeininkiä. 

Lucalle: 

 ruutu: eka pallo ruudussa. Ja siiten pari lähetystä niin, että kävin ekana kädellä näyttämässä ruudun ja avustaja heitti pallon heti kun Lurppa oli ruudussa. Jess, vauhti oli hyvä ja juoksi loppuun saakka. Pysähdystä pitäis alkaa myös harjoittelemaan.

seuraamista hihnassa käskytettyä: alkuun meinas kontakti kadota, paranti sitten kuitenkin. Täyskäännökset oli nyt kyllä ihan hukassa. Hinkattiin sitten vielä namin kanssa täykkäreitä erikseen.

Hyppy: hyppy taas ok, pysähdys nyt myös ok, mutta hiipii hiipii, ainakin etutassut kääntyy herkästi.