Paikallaolot: muut otti taas istumisen niin otin siinä makuun 2min. Tehtiin koirille ovelasti menemällä piiloon (ulos) eri ovesta kuin mistä tultiin sisälle. Makuu 4min evl käskytyksellä samaan malliin. Ei ongelmia kummassakaan.

Seuraaminen: tehtiin taas niitä kehäänmenoja ja siitä seuraamisen aloituksia. Asenne oli nyt Nalalla kohdallaan. Aavistuksen painoi ja "keuli", mutta en puuttunut nyt niihin kun vire ja kontakti oli kunnossa. 

Luoksetulo: Eka pysäytys pallolla. Toka käsimerkillä, jonka N. hiipi taas. Sit silleen, että pallo tulikin muualta , eikä minulta. Sitten vielä yksi läpijuoksu. Tarkoitus oli ottaa vielä myöhemmin ihan liikkeenä, mut se sit unohtuikin.

Ruutu: piti tehdä koko liikkeenä, mut oli niin hakusessa, että teinkin sit vaan taas osia. Ensimmäinen ongelma oli jo löytää koko ruutua. Ruutu oli hassusti vinoittain kulmassa mihin ei olla ikinä ennen tehty sitä. Näytti, että Nala merkkas ruudun muuta lähtikin sitten sinne missä ruutu yleensä on ollut. Kävin sitten itse näyttämässä ruudun. Sit kun sain Nalan ruutuun niin pysähtyminen oli aivan ylivoimaisen vaikeaa. Ja maahankaan ei voinut mennä. Näytti ihan kuin Nala olisi etsinyt/haistanut jotain..Saatiin sit kuitenkin onnistumaan ja palkattiin yksi heti ruutuun menosta ja sitten siitä kun pysyi maassa.

Lucakin pääsi tekemään  ruutua, luoksetuloa ja noutoa ihkauudella kapulalla, jota ei Nalan pureksittavaksi anneta! Lucalle pitäisi saada kapulalle päin lisää vauhtia. Tuontivauhti on yleensä parempi. Luovutusta pitää myös harjoitella vielä paljon erikseen kun se on vielä niin kovin vaikeaa...