Ekana otin omassa pihassa Lucan kanssa hyppyä, liik. seisomista ja vähän seuraamista. Hyppy alkuun pallon kanssa ja sitten ilman. Luca hyppäsi hyvin ja pysähtyikin käskystä. Liikkeestä seisomista pallon kanssa teki nopeita, hienoja stoppeja. Sit vielä kädellä auttaen, mitkä myös ok.

Myöhemmin menin vielä kentällä molempien kanssa. Nalalle ruutua, seuraamista, liik. istuminen ja luoksetulon stoppeja. Nala sai olla paikallamakuussa sen aikaa kun kävin rakentamassa ruudun kentän reunalle. Ruudussa oli pitkästä aikaa kosketusalusta ja kappas vain kun paikkakin löytyi sitten hienosti. Ke treeneissä oli vain ruutu taas niin hakusessa. Pari lähetystä ruutuun eri suunnista, yksi maahan asti. Seuraaminen kivaa, paitsi N. painoi ja edistikin vähän. Tein pitkää suoraa, käännöksiä, juoksua ja hidasta kävelyä. Liikkeestä istuminen: seuraaminen hyvä ja istuminen ihan super! Lopuksi lähetin vielä Nalaa kiertämään jalkapallomaalia, josta sitten pysäyttelin sitä. Pysähdykset oli hyviä, maahanmeno hidas.

Lucalle seuraamista, noutoa ja ruutua. Seuraaminen patukan kanssa. Kontakti pysyi hyvin ja paikkakin, mutta oli melko tiivistä. Käännökset ei kovin hyviä. Näitä siis treenittävä vielä paljon erikseen. Nouto: eka oli muistaakseni ihan ok, mutta aloin sitten ahnehtia ja sitten tuli epäonnistumisia. Vauhti hyytyi ja kapula tippui kesken matkan yms. Saatiin sitten kuitenkin muutama onnistunutkin. Lucan kanssa pitäisi kyllä muistaa tehdä vain aina vähän kerrallaan kun ei kestä toistoja niinkuin Nala. Ruutu: alkuun pallo ruudussa ja sitten tyhjää ruutua. Ei ongelmia. Luca etenee aina kivasti suorassa linjassa. Loppuun vielä paikkamakuu kun  kävin keräämässä ruudun pois ja vähän aikaa himmailin kentän reunalla.