Tänään käytiin Nalan seuran omissa möllitokoissa. Koe meni huonosti. Omaan makuun Nala oli aivan alavireinen. Yhtään ei kyllä äännellyt koko kokeen aikana. Vaikka mielumin kyllä vähän räksyttäisi kuin olisi tuommoinen lahna. Häiriötä otti myös paljon ja joka kohdan yritti kyyläillä.

Paikalla makuu: 0  Teki saman mitä tehnyt treeneissä nyt eli lähti perään heti kun ehdin piilon ovelle. Vein sitten takaisin ja jäin kehän reunalle näkyviin, pysyi sitten ok.

Seuraaminen: 7 1/2 Liikkeelle lähti hyvin, mutta ekassa käännöksessä kontakti hävisi ja jätätti, jouduin antamaan toisen käskyn. Sitten seurasi puoliteholla pitkälle suoralle saakka ennen kuin heräsi ja alkoi taas oikeasti seurata. Juoksu- ja hidaskäynti menikin sitten jo ihan hyvin. Pisteitä tuli kyllä liikaa.

Istuminen seuraamisen yhteydessä: 9 Piste lähti vartaloavusta. Tämän huomasi itsekin, ja pitäisikin olla tarkkana ettei anna turhia apuja kun kyllähän se istua osaa.

Luoksetulo: 9 Seisominen olisi saanut nopeampi.

Ruutu: 0 Ruutu oli siellä kulmassa misssä sitä ei ole koskaan treeneissä voinut pitää. Merkkasi ruudun, mutta kaartoikin sitten toiseen kulmaan. Pysäytin ja yritin korjata vielä, mutta ei tajunnut.

Hyppynouto: 8  Puri kapulaa

Metallinouto: 9 Kolisteli tätäkin hampailla

Tunnari: 7 Nosti oman, mutta tiputti sen ja haisteli muut vielä. Ei nostanut vääriä, mutta kuonolla kyllä siirteli ja toi lopulta oman. Puri tätäkin.

Kauko-ohjaus: 0 Haisteli mattoa heti jätössä, löysi syötävää ja söi sen, nousi istumaan ekasta käskystä, mutta meni maahan omia aikoja. Seisomisen totteli vasta kolmannella ja silloin kipitti sitten minun luokse

Kokonaisvaikutus: 8 Liikkeiden välit kaikista ongelmallisimpia, meinaa nuuskia ja karkailla.

Kolmella nollalla (kaikki 4 kertoimella olevia) pisteitä siis säälittävät 163 eli ei edes tulosta. Sija 2/2. Kylläpä nyt  masentaa kun kaikki liikkeet menee vaan alaspäin...