Muut otti paikallaistumisen niin minä otin Nalan kanssa paikallamakuun samaan aikaan. Aika oli jotain 2 min. Pysyi hyvin, mutta kääntyi lähes poikittain  piiloon nähden (Nala oli reunapaikalla ja piilo aivan hallin toisessa päädyssä. Pitäis alkaa kyllä joskus ottaa noita paikallaistumisiakin. Itse paikallamakuuseen (n.4 min.) vaihdettiin sitten paikkoja niin, että Nala oli välissä ja lähempänä piiloa. N. oli kyllä taas kääntynyt aavistuksen vinoon vaikka piilo oli lähes suoraan edessä.

Seuraaminen: tehtiin kisamaisia seuraamisen aloituksia joissa palkkasin jo muutamasta metristä. N. teki nyt kivalla vireellä. "Kehään" mennessä näytti, että olis hiukan kyttäillyt merkkejä, mutta ei sit kyllä enää seuraamisessa kytännyt. Sit otettiin vielä käskytettynä kaavio. N. teki ihan kivasti, mutta yhden vasemmalle käännöksen vähän ylikääntyi ja sen jälkeen laski kontaktikin vähäksi aikaa.

Tunnari: Otin ilman alkukäännöksiä. Kapulat (ehkä 7-8) oli jonossa ja oma oli kolmanneks vika. Vein makupalalautasen kapuloiden eteen. Nala haisteli hyvin ja nappasi oman heti, mutta kävi sit haistaa vielä vikatkin kapulat. Ei kuitenkaan tiputtanut omaa missään vaiheessa. Kapulaan jäi pienet reiät, mutta ei pahemmin purrut. En sit uskaltanut ottaa enää uudestaan kun yleensä seuraava sitten epäonnistuu.

Merkkiä: Matka oli melko lyhyt. Otin vaan kiertämistä ja sit yhden pysäytyksen jonka palkkasin heti pallolla. Haukkua meinasi taas tulla kun toistoja tuli tarpeeksi.

Luca oli hallilla mukana kun kävelemällä mentiin. Otin Lucan kanssa vähän seuraamista, noutoa ja luoksetuloa ennen kuin muuta tuli. Luca  osaa kyllä olla ihailtavan rauhallisesti häkissä kun muut tekevät. Kotiinpäin tullessa Luca kyllä purkikin sitten energiaansa sikailemalla hihnassa ihan urakalla.