Tänään oltiin Lucan kanssa taas mätsärissä.  Parina oli saksanpaimenkoira. Luca sai punaisen nauhan. Tuomarin sanojen mukaan oli varsin tasaisen pari, mutta bordercollie esiintyi himpun verran paremmin. Hienosti Luca antoi kyllä tutkia itsensä, eikä yrittänytkään istua edes hampaita katsottaessa. Punaisten kehässä ei sitten taaskaan pärjätty. Siellä ei kyllä mennyt esiintyminenkään niin hyvin vaan Luca meinasi alkaa juoksussa riekkumaan ja taisi laukatakkin välillä.  

Illalla käytiin sitten taas harjoittemassa agilitya. Mentiin hallille kävellen. Tänään otettiin eteenmenoharjoituksia hypyillä. Eka siten, että lähetettiin koira eteen ja sitten myös niin, että juostiin koiran kanssa yhtäaikaa. Luca suoritti nämä taas tosi hyvin. Itse vaan en meinaa perässä pysyä kun ukko on niiin kovin nopea. Hauska oli nähdä, että Luca leikkii mielellään myös vieraan ihmisen kanssa kun eteenmenot palkattiin siten, että meidän ohjaaja palkkasi Lucan  edessä. Luca keksi esteiden kanssa myös vaanimisen. Hassu koira! Luca ei ole ikinä ennen mitään kyttäillyt niin nyt yritti painua maahan joka kerta kun vein sen esteen taakse tai jos ei mennyt maahan niin sitten jäi semmoiseen kyyhötys istumiseen. Hienosti se kyllä malttoi silti aina odottaa lupaa, eikä lähde omia aikojaan vaikka halua olisikin.

Otettiin myös putkea ja kontakteja taas puomin alastulolla ja nyt myös aalla, joka oli vedetty matalaksi. Putken kanssa harjoiteltiin nyt myös pimeää putkikulmaa, mikä sujui oikeaan ihan hyvin, mutta vasen oli vielä kovin vaikea.