Keskiviikkona käytiin tokoilee belggarijengin (Ansa, Milla ja Goofy) kaa yliopiston parkkiksella. Aiheena oli lähinnä paikallamakuut. Otion Nalan kaa myös seuramisen käskytettynä ja sit itekseen jäävät, luoksetuloa, noudon, kaket ja merkkiä. Ekasta paikallaolosta Nala lähti hiippailemaan mun perään aivan samalla tavalla kuin viimeks kisoissa. En tiedä mistä keksi tuon?? Toka  paikallaolo meni ok, aika 3min. Sit otettiin pelkkiä jättöjä ja taas lähti perään kun olin kävellyt jonkin matkaa. Otettiin uusiksja sit pysyi hyvin. En tajua mikä sille on tullut kun lähtee siis ennen kuin olen ehtinyt piiloon. Jos ehdin piiloon asti niin sit ei oo ikinä lähtenyt. Nala ei vilkuile muita, eikä muutenkaan mistään arvaisi milloin lähtee ja milloin ei . Sit kun  lähtee niin tulee tosi epävarman näköisenä. Tehtiin välissä muut liikkeet. Seuraaminen oli ihan kivaa, mutta käännöksissä hyppäsi vähän ylöspäin kun itse kävelin ne aika huonosti. Teki paremmin kuin kävelin ilman käskytystä. Muut liikkeet oli kaikki ihan ok. 

Loppuun otettiin taas paikallamakuun jättöä monta kertaa monessa eri kohdassa. Nala lähti taas monta kertaa. Saatiin kuitenkin onnnistuneita suorituksia tilastollisesti enemmän. Osan varmistin uudella käskyllä. Ei voi ymmärtää miks se tekee noin?? Hallitreeneissä ei ole tehnyt tota kertaakaan. Nyttenkään ongelmana tuskin oli muut koirat kun nekin oli tuttuja. 

Lucakin pääsi puuhasteleemaan perusasentoja/seuraamista ja vauhtiluoksetuloja. Myös ihmisiä käytiin moikkaamassa. 

Torstaina kävin ottaa Nalan kanssa paikallamakuun jättöjä vielä lähikentällä, parkkisella ja kaupan pihassa. Ei ongelmia.