Kirjoittaminen on jäänyt kun on pitänyt vähän kiirettä. Ollaan kuitenkin Nalan kanssa treenailtukin, mutta en jaksa alkaa niitä enää kirjoittamaan. Luca on kotiutunut loistavasti, edes ekana yönä se ei kaipaillut entiseen kotiinsa. En muistanutkaan miten hurjan nopeasti pentu oppii kun lucakin oppi tunnistamaan nimensä jo alle viikossa. Pennun kanssa ollaan harjoiteltu jo katsekontaktia, istumista, maahanmenoa, luoksetuloa, hihnassa kulkemista ja erilaisia hoitotoimenpiteitä. Myös autolla ollaan käyty ajelemassa lähes päivittäin ja sielläkin osataan olla jo hiljaa.

 Nalakin on tottunut Lucaan  ja remuavat jo täyttä häkää, niin, että välillä saa niitä erotellakin kun pentu ei meinaa malttaa rueta edes nukkumaan. Luistaan Nala on kyllä edelleen tarkka ja niille ei ole Lucalla asiaa. Eetu taas ei vieläkään huomioi pentua millääntavoin, on kuin sitä ei olisikaan. 

Lucaa vaivasi viime viikolla ripuli muutaman päivän ajan, joka meni kuitenkin sitten ohi Canicurin avulla. Nala taas oli valeraskaana. Tai siis tajusin viime viikolla, että se on valeraskaana, en sitten tiedä milloin tämä on jo alkanut. Nala siis oireili siten, että oli ruokahaluton (ei syönyt varmaan neljään päivään  mitään) ja nisistä tuli maitoa. Olisi myös antanut Lucan imeä kun se yritti, mutta me estimme sen.   

Yritettiin ottaa pennusta seisotuskuvia, huonolla menestyksellä. Suurimmassa osassa kuvista luca oli selällään/istualtaan/hihnassa roikkumassa. Tässä ainut, missä kaikki neljä tassua kosketti maata. Asento ei  kylläkään mikään paras mahdollinen.

Painiottelu

Nala saa kyytiä