Perjantaina  otin mökillä Lucan ja Nalan kanssa putkea ja vähän kiertämistä. Putki oli siis sellainen lasten telttasetistä otettu pikkuputki. Hiukan oli jo nalalle liian pieni, mutta kyllähän tuo tuosta läpi pääsi. Pari kesrtaa putki kyllä ryski siihen malliin että luulin jo sen hajoavan.  

Lauantaina  olin toivalassa kattomassa agikisoja ja luca oli turistina matkassa. Eipä ollut luca moksiskaan hälinästä. Hyvä sosiaalistumisharjoitus kun moni kävi lucaa ihastelemassa ja rapsuttelemassa. 

Tänään käytiin vielä ulkokentällä ottamassa vähän agilityjuttuja taas lucan ja nalan kanssa. Lucan kanssa putkea, kiertämistä, leikkimistä ja luoksetuloa. Nalalle tein pienen "radan" missä oli putki ja joitakin hyppyjä (tosin ei rimoja). Lisäksi kokeilin nalan kanssa keppejä. Kentällä oli myös kepit missä verkot ympärillä mutta ei nala oikein tajunnut niitä kun hyppäsi vaan verkoista yli. Paremmin meni ihan normikeppejä. Pitäisi vaan saada se vähän rauhallisemmaksi kun nyt häseltää niin paljon, että sekoaa sit sen takia. 

Nala putkessa.

Palkkaamista.

Taistelutahdoton lenkkikaveri

Välillä seuraamista, että sai koiralle vähän järkeä päähän.

Luukas 

Rätti on kiva.

Kotona lepäiltiin sitten iekun vieressä.