Kovin on taas vähiin jäänyt muistiinpanot treeneistä, mutta kirjoitetaanpas nyt tämänpäiväiset luokkatreenit kun kerrankin vielä muistan miten ne suurin piirtein meni. Paikkamakuita ei tehty kun ei ollut muita koiria.

Nala aloitti voittajalla:

Seuraaminen: ääntelyä oli taas, eka hau taisi tulla jo melko alussa, ei tainnut näppiä kertaakaan, mutta pää heilui kyllä melko villisti välillä. Yhden täyskäännöksen kämmäsi ja jäi jotenkin jälkeen. Lopussa poikitti jonkin verran.

Liik. istuminen: istuminen taas huippu!

Luoksetulo: pysähdys turhan hidas, maahanmeno ok, mutta peppu nousi ilmaan liikkurin käskystä.

Ruutu: ok.

Metallinouto: yritti taas varastaa, puri kapulaa vähän

Hyppynouto: nytkähti taas, kapulaa mälläs

Tunnari: nosti oman ekana, mutta tiputti ja kävi vielä kaikki läpi ennen kuin toi oman.Puri ihan törkeenä

Kaket: en muista enää tarkalleen. S-I taisi mennä maahan. Jossakin välissä liikkui

Kaikenkaikkiaan tuntuu, että mitään virheitä ei olla saatu korjattua. Ääntä tulee entiseen malliin, kapuloille yrittää varastaa ja kapuloita puree törkeenä. Vire nousee liian korkeelle ja mihinkään ei keskity kunnolla.

Lucalle alo:

Seuraaminen taluttimessa: ok, hintsusti ehkä edisti ja painoi, mutta ei pahasti. Kontakti pysyi hyvin koko ajan Käännöksiä hiottava vielä. Täyskännös ollaan nyt muutettu kuitenkin oikeaan. 

Seuraaminen taluttimetta: parempi kuin hihnassa.

Liik. maahan: ok, ylös ei noussut ekalla.

Luoksetulo: Nala rähähti häkistä puolivälin kohdalla, Luca kaartoi siinä vähän sivuun ja tuli eteenkin vähän vinosti. Pa myös hiukan vino.

Liik. seis: meni nätisti maahan, sotkee nyt taas paljon näitä

Hyppy: muuten ok, mutta ei odottanut minun käskyä vaan ennakoi pa:n lopussa

Summa summarum Luca osaa jo melko hyvin. Liikkkeiden välit ongelmallisia, nytkin karkasi liikkeiden välissä nuuskuttelemaan maata, sieltä vaikeaa saada taas sivulle ja keskittymään. Ulkona ei kyllä ole noin ongelmallinen,  mutta toi hallin matto on vaikea. Perusasentoja hiottava myös ilmeisesti aina ja ikuisesti. Joko ennnakoi, ei tee ollenkaan tai tekee vinon.

Jäin vielä vähäks aikaa hallille hiomaan ongelmaliikkeitä, mutta en jaksa niitä enää eritellä. Paitsi pakko mainita, että Lurppa teki ruutua mainiosti ja haki metallia aivan kuin puukapulaakin, vaikkei sitä olla juuri treenattukaan

Lucalla pätevä asento  Nala valmiina livistämään kuvasta pois.Eetu ei vaivautunut tulemaan edes kuvaan...