Jippii, tänään se sitten vihdoin saatiin! Seitsemän koettahan tuohon taisi mennäkin. Katsoin, että ollaan marraskuusta lähtien kisattu kerran kuussa. Tänään tokoiltiin siis taas vaihteeksi Pieksämäellä +25 asteen helteessä. Tuomarina  oli Ossi Harjula.

Paikallamakuu: 9,5 Maahanmeno tosi hidas, mutta meni kuitenkin ekalla. Pysyi hyvin, eikä ennakoinut perusasentoakaan.

Seuraaminen: 7 Hirveetä! Nala oli niin lahna, ei ollenkaan normiNalaa. Ekalla suoralla annoin ylimääräisen käskynkin kun erkani sivusuunnassa ja jätättikin vielä. Tämä oli kyllä huonoin kisaseuraaminen mitä meillä on ikinä ollut.

Liikkeestä maahanmeno: 9 Seuraaminen taas aika kauheaa (väljää), mutta maahan meni ekalla ja siellä myös pysyi.

Luoksetulo: 9 Tuli laukalla, mutta tosi hitaasti niin siitäpä oli helppo pysähtyä. Loppukin hitaalla laukalla.

Liikkeestä seisominen: 9 Seuraaminen taas väljää, mutta seisominen hyvä eikä liikkunut yhtään.

Noutaminen: 7,5 Haki hyvin, vähän taisi pyöräyttää, mutta tiputti perusasennossa kapulan ennen kuin otin sen pois . Nosti kyllä sitten uudestaan. Outoa, Nala ei ole koskaan ennen tiputtanut kapulaa omia aikojaan. Luca kyllä tiputtaa, mutta ei Nala

Kauko-ohjaus: 7,5 Sivulla maahanmeno taas kovin hidas. Ekaan maahanmenoon jouduin antamaan kaksi käskyä, muut ihan ok. Huusin kyllä muutkin käskyt sitten paljon napakammin kun oli niiiin unessa. Lopun perusasennon ennakoi aavistuksen.

Hyppy: 9 Muuten ok, mutta törkeen vino perusasento! Eipä ole meidän pa-harjoittelut tuottanut paljon tulosta, vaikka niitä on viimeaikoina tehty paljon.

Kokonaisvaikutus 8

Pisteitä 169, sija 1/4

Nala oli toosi lahna koko kokeen ajan. Liekkö sitten kuumuudesta vai mistä? Mutta eipä kyllä jaksanut haukkua eikä karkaillakaan Nyt sitten hiomaan voittajan liikkeitä, missä suurimmana ongelmana taitaa olla saada koira hihnatta kehään ilman, että käy haukkumassa kanssakilpailijoita.  Aloin kyllä olla jo ihan kypsä noiden avoimen liikkeisiinkin.